Nieuwsbrief: #05-2016 29-04-2016
Maandaanbieding Babyslofjes Schoenen Leon Shoes Cadeaubonnen Klantenservice Contact  
babyslofje_collectie.jpg
Nieuwe collectie Bobux Slofjes
Bobux is er weer in geslaagd een  leuke en frisse nieuwe collectie slofjes op de markt te brengen. Ze staan al voor u op de site met hartjes, biggetjes, kersjes etc. 

De prijs van de nieuwe modellen is € 33,- . Per  1 juni as.  zal ook de lopende collectie naar die prijs gaan.

U als trouwe klant  bieden wij tot 15 mei 2016 alle bobuxslofjes aan met 5% korting, dus ook de nieuwe modellen. Gebruik bij uw bestelling de aktiecode: "mei2016".

Verder lezen  
Nieuwe collectie Bobux Babyslofje:
Deze nieuwe collectie is te bestellen in de maat S, M en L:
bobux_babyslofje_jongen_navy_met_zeilboot_en_anker_navy_met_rood_en_wit.jpg bobux_babyslofje_meisje_rose_met_toverstafje_rose_met_gouden_ster_op_toverstafje.jpg bobux_babyslofje_meisje_wit_met_rode_streepjes_wit_met_rood.jpg bobux_babyslofje_meisje_wit_met_rose_hart_en_rose_hartjes_wit_met_rose.jpg bobux_babyslofje_meisje_wit_sandaaltje_met_openingen_op_de_wreef_wit.jpg bobux_babyslofje_neutraal_wit_met_biggetje_wit_met_rose.jpg bobux_babyslofje_neutraal_wit_met_grijs_ster_en_sterretjes_wit_met_grijs_ster_en_grijze_sterretjes.jpg bobux_babyslofje_neutraal_wit_met_navy_streepjes_wit_met_navy_streepjes.jpg bobux_babyslofjejongen_beige_metzwarte_ankertjes_beige_met_zwart.jpg bobux_babyslofje_meisje_rood_met_rode_kersjes_en_witte_dtipjrd_rood_met_witte_stipjes.jpg

De Bobux soft soles zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer. Dat is veiliger voor uw baby en het milieu. Het zachte leer  en de suède anti-slp zool geven de voetjes van uw kindje alle vrijheid om goed te functioneren en te groeien zonder beperkingen. De Bobux slofjes hebben een uniek elastisch systeem waardoor ze gemakkelijk aan te doen zijn en ook aan blijven! Het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar!
Verder lezen  
kraamkadootjes: Babyondergoed en Babypyamaatjes
Kijkt u ook eens op de site voor leuke kraamkadootjes bij "Babyondergoed", "Babypyamaatjes" en "Babydiversen".

U vindt daar artikelen van topkwaliteit voor een redelijke prijs!
Verder lezen  
Originele Bobux slofjes & schoentjes • Direct leverbaar • Gratis verzending vanaf € 65,- (NL)