Nieuwsbrief Go for Africa Datum: 28 maart 2014
   
Voortaan een digitale nieuwsbrief

Op je scherm tref je de eerste digitale nieuwsbrief van de stichting Go for Africa aan. Deze brief bevat korte berichten met soms een verwijzing naar teksten of documenten op de website. Sonja Voorn heeft de afgelopen jaren onze nieuwsbrief verzorgd. Het was voor haar best lastig om alle teksten bij elkaar te harken. Toch kreeg ze dat iedere keer weer prima voor elkaar. Sonja, heel hartelijk dank voor je inzet!

Het bestuur van Go for Africa


Alle teams op 2 februari goed vertrokken

Op 2 februari 2014 was het weer zover. Vanuit een koud maar zonnig Bakel werden maar liefst 22 teams door familie, vrienden, de burgemeester van Bakel en de voorzitter van de Stichting Go for Africa (zie foto) uitgezwaaid. Via het GPS trackingsysteem op de website van Go for Africa was hun reis goed te volgen. Inmiddels zijn zij veilig in Gambia en Senegal aangekomen en zijn de studenten aan hun stages begonnen.

Vertrek_2014_3.jpg

Jaarverslag 2013 en jaarplan 2014 beschikbaar

Als ANBI-stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn we verplicht een jaarverslag en jaarplan te presenteren. Dat is goed want dan leggen we verantwoording af over de activiteiten van het afgelopen jaar en laten we zien wat we het komende jaar van plan zijn. De plannen zijn op de website terug te vinden.
Lees verder>>


Zin in een spannend avontuur?
Avontuur.png

We organiseren op 5 juni een seminar: Making the Journey.  Op die dag bieden we een avontuurlijk programma aan, waarbij we op zoek gaan naar onze ambities. Hoe ziet die tocht eruit? Samen met MBO-ers die met Go for Africa  naar Afrika zijn geweest, gaan we dit avontuur aan. Wij hopen dat deze bijeenkomst naast een leuke inspirerende bijeenkomst voor de deelnemers ook geld oplevert voor onze stichting. Doe mee en schrijf je in!


Lees verder>>


©2014 Go for Africa
www.goforafrica.nl - Twitter - Facebook - info@goforafrica.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hieronder om uit te schrijven.