Aanmelden

Nog 66 dagen tot Kerstmis 2017!

Volgende maand gaan de eerste Duitse kerstmarkten open en nog maar 66 dagen tot Kerstmis! Weet jij al naar welke kerstmarkt(en) je dit jaar wilt gaan? Bekijk hier het overzicht van Duitse kerstmarkten.

Neem de trein!

Sommige Duitse kerstmarkten zijn gemakkelijk te bereiken met de trein. Stap daarom deze winter samen comfortabel in de trein en stap op de kerstmarkt ontspannen weer uit. Bekijk hier het complete aanbod van NS International.

Compleet aanbod

Je komt volledig in de kerststemming bij het bekijken van ons complete aanbod aan kerstmarkten. Proef de sfeer en laat je inspireren om vervolgens een bezoek te brengen in oktober, november of december aan de mooiste kerstmarkten in o.a. Duitsland, België, Frankrijk en Nederland.

 
Divider
 
Wie niet waagt, wie niet wint...
Vrijkaarten voor een kerstmarkt, winterfair of het 
Kerstmarkten.net prijzenpakket. We geven het allemaal weg!
 

Win 2 gratis toegangskaarten voor Country & Christmas Fair!

Deelname tot 15 november 2017

Laat je betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af.


Maak kans op 2 vrijkaarten voor Fluweelengrot Valkenburg!

Deelname tot 30 november 2017

Dit is alweer de 20ste editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken.

prijsvragen.jpg
 
Divider
 
Kerstmarkten in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit.
 
uitgelicht_nl.jpg

Lichtkunstfestival GLOW

Eindhoven, 11 - 18 november

Een expositie in de openbare ruimte met lichtkunstprojecten van kunstenaars uit binnen-en buitenland. De projecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute van 6 kilometer door het centrum van de stad.


Christmas Fair

Sliedrecht, 7 oktober - 23 december

Tijdens dit grootse kerstevent kunt u volop genieten van de wondere wereld van kerst bij Manhattan Style. Maar liefst 3 verdiepingen zijn omgetoverd met duizenden kerstartikelen tot een ware belevenis.

 
Divider
 
Kerstmarkten in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding.
 
uitgelicht_de.jpg

Kerstmarkt Berlijn

Berlijn, 27 november - 26 december 2017

Van de hoofdstad van Duitsland kun je maar liefst rond de 100 kerstmarkten verwachten. Kerst wordt in Duitsland een stuk intensiever gevierd dan in Nederland en dat zie in je Berlijn maar al te goed terug, al is het maar aan het flinke aantal kerstmarkten.


Kerstmarkt CentrO

Oberhausen, 16 november - 23 december 2017

De kerstmarkten van Oberhausen zijn niet alleen bijzonder populair onder Nederlanders, één van de kerstmarkten ligt ook nog eens bij een winkelcentrum met maar liefst 200 winkels. Prima te combineren met een middagje shoppen en kerstinkopen doen.

 

Naar de kerstmarkt? Neem voordelig de trein!

Een uitstapje naar een kerstmarkt brengt je in nóg hogere kerstsferen. Zeker als je een romantische kerstmarkt in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland bezoekt.

Stap samen met je vrienden, collega's of familie comfortabel in de trein met NS International en stap op de kerstmarkt ontspannen weer uit.

ns_international.jpg
 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of schrijf je in
voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.