Aanmelden
header_30-10-2015.png

Wintertijd = Kerstmarktentijd

In het afgelopen weekend is in de nacht van zaterdag op zondag de klok verzet en is de wintertijd begonnen. En de winter is onvermakelijk verbonden met kerstmarkten en andere winterse evenementen.

Bij de winter wordt al snel aan het Kerstfeest gedacht. Hoe kun je beter in de kerststemming komen dan een bezoek te brengen aan een kerstmarkt. De eerste kerstmarkten in Nederland en Duitsland zijn al geopend.

 
Divider
 
Wie niet waagt, wie niet wint...
Vrijkaarten voor een kerstmarkt, winterfair of het 
Kerstmarkten.net prijzenpakket. We geven het allemaal weg!
 

Win 2 toegangskaarten voor Margriet Winter Fair

Deelname tot 15 nov 2017

Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige decembersfeer? Kom shoppen, workshops volgen, mode en beauty-inspiratie opdoen en de lekkerste gerechten proeven op Margriet Winter Fair.


Maak kans op 2 vrijkaarten voor Gemeentegrot Valkenburg!

Deelname tot 29 nov 2017

Vanaf 17 november tot 23 december 2017 zal de Kerstmarkt Gemeentegrot voor de 32ste keer haar deuren openen. Veel bezoekers zullen hun weg dan weer weten te vinden naar de oudste en grootste ondergrondse Kerstmarkt van Europa.

prijsvragen.jpg
 
Divider
 
Evenementen in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit.
 
nederland.jpg

Winter Efteling

Kaatsheuvel, 13 nov - 31 jan 2017

In de Winter Efteling beleef je samen de meest onvergetelijke en warmste momenten. Kom en geniet van de sprookjesachtige sfeer in een winterse Wereld vol Wonderen. Hier voelen zelfs de koudste dagen van het jaar het warmst aan.


Christmas World - Een botanisch kerstsprookje

Duiven, 9 okt - 31 dec 2018

Sinds 1989 presenteert Intratuin Duiven een volledig overdekte kerstmarkt op inmiddels 7.500 m², een van de grootste van Nederland. De kerstshow van Intratuin Duiven in 2017 heet Christmas World - een echt kerstsprookje.

 
Divider
 
Evenementen in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding.
 
duitsland.jpg

Kerstmarkt Düsseldorf

Düsseldorf, 23 nov - 30 dec 2017

De kerstmarkt in Düsseldorf is veruit de drukbezochtste kerstmarkt van Duitsland. Ruim een miljoen bezoekers trekken eropuit om deze bijzondere Weihnachtsmarkt te bezoeken. De markt is verspreid over 6 pleinen die op loopafstand van elkaar liggen.


Kerstmarkt Aken (Aachen)

Aken, 18 nov - 23 dec 2017

De charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de kerstperiode veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en kleuren.

 
Divider
 
Blog
Leuke weetjes en informatie komen regelmatig 
in onze blog en informatie overzicht te staan.
 

Tips om je kerstkaarten zo goedkoop mogelijk te regelen

De kerst komt eraan en dan is het weer tijd om je kerstkaarten te versturen. In de winkel en op internet kom je vele dure kerstkaarten tegen. Gelukkig kan je ook makkelijk op je kerstkaarten besparen. Hoe kun je dit zo slim mogelijk doen?


De kerstpakketten mogen weer op de To-Do lijst. Wat zijn de trends?

Het lijkt nog ver weg, maar Kerstmis staat weer bijna voor de deur. Vele bedrijven zijn reeds begonnen met de zoektocht naar kerstpakketten om hun werknemers te verrassen. Een kerstpakket staat symbool voor het geven van waardering voor de gedane inzet...

blog.jpg
 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of schrijf je in
voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.