Aanmelden
header_24-11-2017.jpg

De eerste Duitse kerstmarkten gaan van start

Voor het echte kerstgevoel ga je naar de Duitse kerstmarkten die vanaf nu weer langzaam beginnen. Hier is waar de traditie van kerstmarkten is ontstaan en dat voel je.

De straten geuren heerlijk door alle lokale lekkernijen die hier vers voor je worden bereid. Onder het genot van een glaasje glühwein kun je genieten van de vele kraampjes met vooral handbeschilderde kerstversiering, handgemaakte houten speelgoed en de ouderwetse attracties zoals de zweefmolen en het reuzenrad.

Weekendje weg

Het is Winterweek voor prachtige hotelboekingen, t/m 27 november krijg jij de unieke kans om luxe hotels te boeken vanaf €50,- p.k.p.n, altijd incl. ontbijt. Boek hier jouw hotelboeking voor tijdens een kerstmarkt bezoek.

Naar de kerstmarkt? Neem voordelig de trein!

Een uitstapje naar een kerstmarkt brengt je in nóg hogere kerstsferen. Zeker als je een romantische kerstmarkt in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland bezoekt. Stap samen met je vrienden, collega's of familie comfortabel in de trein met NS International en stap op de kerstmarkt ontspannen weer uit.

 
Divider
 
Wie niet waagt, wie niet wint...
Vrijkaarten voor een kerstmarkt, winterfair of het 
Kerstmarkten.net prijzenpakket. We geven het allemaal weg!
 

Win 2 toegangskaarten voor Allerhande Kerstfestival

Deelname tot 4 dec 2017

Het Allerhande Kerstfestival wordt een uitje voor jong en oud, waar je helemaal in de kerststemming kunt komen en inspiratie kunt opdoen voor het kerstdiner. Je loopt er als het ware door het menu - van borrel tot dessert.


Maak kans op 2 vrijkaarten voor Christmas Fair Twente

Deelname tot 29 nov 2017

Van 8 t/m 10 december zal de Christmas Fair Twente plaatsvinden op Het Hulsbeek in Oldenzaal. Een prachtige ambiance met tientallen luxueuze pagodetenten, presenteren vele bedrijven zich om de landelijke vijver van het landgoed.

prijsvragen.jpg
 
Divider
 
Evenementen in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit.
 
nederland.jpg

Kerst in MergelRijk grot Valkenburg

Valkenburg, 17 nov - 7 jan 2018

Grootse Miniatuurwereld in de kerstgrot Mergelrijk! MergelRijk is één van de mooiste kerstgrotten van Valkenburg, met unieke mergelbeelden en miniatuurwereld. In een intieme kerstsfeer ziet u dit jaar “een Grootse Ondergrondse Kerst-Miniatuurwereld”.


Ice*Amsterdam

Amsterdam, 18 nov - 4 feb 2018

Terwijl de temperatuur langzaam daalt, stijgt het enthousiasme bij de initiatiefnemers van Ice*Amsterdam. Het schaatsseizoen is namelijk pas van start gegaan en dat betekent weer een nieuw seizoen: Ice*Amsterdam op het Museumplein in Amsterdam.

 
Divider
 
Evenementen in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding.
 
duitsland.jpg

Kerstmarkt Essen

Essen, 23 nov - 23 dec 2017

Sfeerverlichting, feestelijkheden en een vleugje kaneel in de lucht – van 23 november tot 23 december 2017 vergroot de Internationale kerstmarkt Essen al weer voor de 45ste keer de voorpret op het geschenkfeest.


Kerstmarkt Duisburg

Aken, 23 nov - 30 dec 2017

De binnenstad van Duisburg is in december het decor van 100 houten hutten, sfeervol verlichtte kerstbomen en geweldige atmosfeer. Naast de traditionele kraampjes met sierkunst, cadeauartikelen en decoratie zijn er ook kraampjes met glühwein.

 
Divider
 
Blog
Leuke weetjes en informatie komen regelmatig 
in onze blog en informatie overzicht te staan.
 

Aftellen tot kerst met de adventskalender met speciaalbier

Bij December denkt men aan: Kerst, Kerstmarkten, glühwein, gezelligheid, eten en na vandaag wordt daar een nieuw item aan toegevoegd! De Beery Christmas adventskalender met speciaalbier, verkrijgbaar bij HOPT.nl.


Sfeerverslag: Country & Christmas Fair in Haarzuilens

Gisteren heeft het team van kerstmarkten.net een bezoek gebracht aan de 20e editie van de ‘Country & Christmas Fair’ in Haarzuilens (nabij Utrecht). Het druilerige weer leek nog eventjes de vrolijke kerststemming te onderdrukken.

blog.jpg
 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of schrijf je in
voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.