Aanmelden
header_18-12-2017.jpg

De week voor kerst(markten)!

De de laatste week voor kerst is alweer aangebroken. Dat betekent kou, veel regen en vroeg donker, maar ook: tijd voor kerst! Wie kerst ook het enige voordeel van de winter vind, kan zijn hart ophalen op de verschillende kerstmarkten die er te bezoeken zijn.

Top 15 NederlandTop 10 Duitsland en Top 10 België + Top 15 schaatsplaatsen


Bijzonder kerstmarkten van de wereld
Je kunt natuurlijk naar een van de bekende Duitse kerstmarkten gaan, zoals die in Keulen, Düsseldorf of Berlijn. Maar wie echt iets bijzonders wil meemaken kan voor de verandering ook eens naar een minder alledaagse kerstmarkt afreizen. Bekijk hier een opsomming van de meest bijzondere, opmerkelijke, magische kerstmarkten in de wereld.

Traditie van glühwein
Een traditie rondom de kerst die zeker ook goed op de kerstmarkt past is die van het drinken van glühwein (spreek uit als Gluuwein). Dit komt vooral omdat het door veel mensen wordt geassocieerd met gezelligheid. Het samen drinken van een glaasje om op te warmen geeft simpelweg een heel goed gevoel.

 
Divider
 
Wie niet waagt, wie niet wint...
Vrijkaarten voor een kerstmarkt, winterfair of het 
Kerstmarkten.net prijzenpakket. We geven het allemaal weg!
 

Win een schaatsarrangement voor Ice*Amsterdam

Deelname tot 28 dec 2017

Winterweer of geen winterweer, toch ligt er dit jaar ligt opnieuw ijs in Amsterdam. Wil jij de mooiste ijsbeleving van Nederland ervaren?


Win een te gek prijzenpakket

Deelname tot 28 dec 2017

Ben jij ook zo dol op kleuren? Leef je uit op deze kleurplaat, want de 2 mooiste tekeningen ontvangen een te gek prijzenpakket. Meedoen van 1 t/m 15 jaar!

prijsvraag.jpg
 
Divider
 
Evenementen in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit.
 
nederland.jpg

Royal Christmas Fair

Den Haag, 15 dec - 24 dec 2017

De Royal Christmas Fair is één van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Met twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes kom je in de ultieme kerstsfeer.

Proef de sfeer

De Amsterdamse Winterparade

Amsterdam, 21 dec 2017 - 1 jan 2018

12 dagen lang zal de RAI omgetoverd worden tot dé plek om het absolute kerstgevoel te ervaren. Schaatsen onder een deken van lichtjes, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit ons 50 meter hoge mega reuzenrad.

 
Divider
 
Evenementen in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding.
 
duitsland.jpg

Kerstmarkt Hamburg

Hamburg, 27 nov - 30 dec 2017

Hamburg is zo’n Duitse stad waar je kersthart meer dan genoeg kunt ophalen bij maar liefst vijftien verschillende kerstmarkten. De grootste kerstmarkt van de stad, vind je op de Rathausmarkt.


Kerstmarkt Münster

Hannover, 29 nov - 22 dec 2017

De adventstijd in Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis. Want als kerken en musea worden verlicht en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten van Münster hun poorten.

 
Divider
 
Blog
Leuke weetjes en informatie komen regelmatig 
in onze blog en informatie overzicht te staan.
 
prijsvraag.jpg

Magische kerstoptochten

Wil je dit jaar wat bijzonders zien? Ga dan langs een van de kerstoptochten die worden georganiseerd door heel Nederland. Van bekende Nederlanders op praalwagens in Eindhoven tot verlichte tractors in Drimmelen, er is genoeg te zien deze kerstperiode!


Koninklijke kerstsferen

Verschillende kastelen in Nederland openen tijdens de kerstperiode hun deuren om jou een speciaal wintergevoel te bezorgen. Lees hier hoe ook jij de kerst op een koninklijke manier kunt beleven. Ook tijdens de winterperiode is er genoeg te beleven!

 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of schrijf je in
voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.