Aanmelden
Header

Wintertijd = Kerstmarktentijd

In de afgelopen nacht van zaterdag op zondag is de klok verzet en is de wintertijd begonnen. En de winter is onvermakelijk verbonden met kerstmarkten.

Bij de winter wordt al snel aan het Kerstfeest gedacht. Hoe kun je beter in de kerststemming komen dan een bezoek te brengen aan een kerstmarkt. De eerste kerstmarkten in Nederland en Duitsland zijn al geopend.

 

Prijsvraag: Maak kans op 2 vrijkaarten voor Fluweelengrot Valkenburg!

Deelname tot 9 november 2015

Dit is alweer de achttiende editie van de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken.

Prijsvraag
 
Divider
 
Kerstmarkten in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit.
 
Uitgelicht NL

Christmas Fair

Hardinxveld-Giessendam, 3 oktober - 23 december

Maar liefst 2500m² aan kerst-, sfeer- en cadeauartikelen. Je kunt inspiratie gaan opdoen voor de kerstdagen met duizenden soorten handgemaakte kerstartikelen in verschillende kleuren en stijlen.


Christmas World - Winterwonderland

Duiven, 10 oktober - 31 december 2015

Sinds 1989 presenteert Intratuin Duiven een kerstmarkt op inmiddels 7.500 m², een van de grootste van Nederland. De kerstshow van Intratuin Duiven 2015 heet Christmas World kerstsprookje zeker een bezoek waard.

 
Divider
 
Kerstmarkten in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding.
 
Uitgelicht DE

Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Oberhausen, 14 november - 23 december 2015

Ook dit jaar is Kerstmis in de CentrO weer een wonderbare unieke belevenis; 17.000 vierkante meter winkelgenot meer met ruim 220 winkels, vele nieuwe merken en shops, o.a. de grootste Peek & Cloppenburg, evenals vele prachtige lichtjes en zoete geuren.


Groote kerstmarkt Dortmund

Dortmund, 19 november - 30 december 2015

Bezoek een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd.

 
Divider
 
Nog meer magische kerstevenementen
Proef de sfeer en laat je inspireren!
 
Uitgelicht

Winter Efteling

Kaatsheuvel, 12 november - 31 januari 2016

Tijdens de Winter Efteling kun je genieten van hartverwarmende vreugdevuren, live entertainment en winterattracties als een schaats- en langlaufbaan. Waar wacht je nog op? Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom samen genieten in de Winter Efteling!


Wereldkerstcircus Carré

Amsterdam, 17 december - 3 januari 2016

Het Wereldkerstcircus is al vele jaren het meest bezochte kerstcircus in Nederland. Het is inmiddels een traditie geworden voor ruim 50.000 mensen. Een traditie, die altijd blijft verrassen. Spanning, schoonheid en sensaties blijven de kernwoorden van het Wereldkerstcircus.

 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Facebook en Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.