Aanmelden
Header

Volop heerlijke inspiratie

De allereerste editie van het Allerhande Kerstfestival is vrijdag in alle vroegte van start gegaan. Kerstmarkten.net mocht tijdens de persbijeenkomst aanschuiven bij het kerstontbijt en aansluitend als eerste dit festival bezoeken.

Het bijna uitverkochte festival trekt de komende drie dagen 40.000 bezoekers naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Proef heerlijke producten en laat je inspireren bij één van de 70 foodstands en krijg zo een voorproefje van het Kerstassortiment van Albert Heijn.

Op zaterdag- en zondagavond zijn nog kaarten beschikbaar.

Lees het sfeerverslag van ons bezoek aan dit bijzondere evenemtent.

 
Divider
 
Wie niet waagt, wie niet wint...
Vrijkaarten voor een kerstmarkt, winterfair of het 
Kerstmarkten.net prijzenpakket. We geven het allemaal weg!
 

Win 2 gratis toegangskaarten voor Crazy Kerstcircus!

Deelname tot 13 december 2015

Crazy Circus bied je geen à la cart circusshow, maar serveert een modern en extravagant circusmenu van het hoogste niveau. Familie entertainment van de bovenste plank! Het kerstevenement tijdens de kerstvakantie in Uden.

Crazy
 
Divider
 
Kerstmarkten in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit. 
 
uitgelicht_nl.png

Allerhande Kerstfestival

Het Spoorwegmuseum, 11 - 13 december 2015

Albert Heijn organiseert in december een eigen foodfestival; het Allerhande Kerstfestival. Tijdens dit grote evenement inspireert Albert Heijn heel Nederland met de lekkerste recepten, trends en producten voor een heerlijke Kerst.


Ravenstein Bij Kaarslicht

Ravenstein, 12 december 2015

Het historische stadshart van Ravenstein wordt voor de 25e maal uitsluitend met kaarsen verlicht; de elektrische verlichting wordt gedoofd, waardoor alle bezoekers optimaal genieten van de sprookjesachtige sfeer in het mooie Ravenstein.

 
Divider
 
Kerstmarkten in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding. 
 
uitgelicht_de.png

Kerstmarkt Münster

Münster, 23 november - 23 december 2015

De adventstijd in Münster is elk jaar opnieuw een bijzondere belevenis. Want als de Prinzipalmarkt in een gouden glans straalt en de historische oude stadskern feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de kerstmarkten van Münster hun poorten.


Kerstmarkt Hannover

Hannover, 25 november - 22 december 2015

Ieder jaar opnieuw heerst op de kerstmarkten in Hannover een beschouwelijke stemming. Sprookjesachtige lichtjes, culinaire lekkernijen en verleidelijke geuren zorgen voor een heerlijke sfeer en vormen het begin van een harmonieuze en vreugdevolle kersttijd!

 
Divider
 
Nog meer magische kerstevenementen
Proef de sfeer en laat je inspireren! 
 
uitgelicht.png

Kerstmarkt Champs-Élysées

Parijs, 19 november - 4 januari 2016

De Champs-Élysées is dan weer een straat met tweehonderd bomen, versierd met meer dan 12 kilometer LED-verlichting. De miljoenen lampjes trekken alleen in de maand december zo’n 500.000 bezoekers (per dag!) naar dit schitterende schouwspel.


Gentse Winterfeesten

Gent, 4 december - 3 januari 2016

Een authentieke kerstmarkt in het gezellige centrum van Gent waar je kunt schaatsen op een idyllische ijsbaan onder de Stadshal, langs meer dan 130 kraampjes kunt wandelen én waar je terecht kunt komen in de altijd bruisende Moose Bar.

 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Facebook en Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.