Aanmelden
header_18-12-2015.png

Komende weekend hoogtepunt van het seizoen!

Komend weekend worden er in Nederland veel Kerstmarkten en andere leuke kerstevenementen gehouden. In Duitsland lopen veelal van de Kerstmarkten zelfs nog tot eind volgende week. Kortom een bezoek vóór, tijdens of net ná Kerstmis, behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen geselecteerd.

Schrijf een beoordeling

Reeds een kerstmarkt of ander evenement bezocht? Laat andere bezoekers weten wat jij ervan hebt gevonden en schrijf een beoordeling. Op de detailpagina van het evenement kun je eenvoudig via "Schrijf beoordeling" een beoordeling achterlaten.

Maak kans op een VVV Cadeaubon!

Onder alle bezoekers die tot met januari een beoordeling schrijven verloten wij een VVV Cadeaubon. Maak ook kans en schrijf nu je beoordeling!

 
samenwerking.png

Bedankt voor de samenwerking!

Ook dit jaar willen wij onze partners bedanken voor de fijne samenwerking. Dankzij jullie hulp kon onze website weer groeien en meer dan honderduizend bezoekers verwelkomen.

Kerstkaarten-partners

Reis-partners

 
Divider
 
Wat vindt jij van Kerstmarkten.net?

Ook volgend jaar wil Kerstmarkten.net blijven groeien en verbeteren. Dat doen wij het liefst op basis van jouw suggesties. Laat ons weten wat jij van onze website vindt en wat er beter zou kunnen door het naar ons te mailen op info@kerstmarkten.net.

 

Top 5 leuke kerstweetjes

Blogartikel – 18 december 2015

De kerst staat weer voor de deur en voor deze kerst heeft GoEuro onderzoek gedaan naar allemaal leuke weetjes en cijfers die te maken hebben met kerst. Lees de 5 voor ons meest interessante die we ook vergelijken met verschillende andere landen in Europa.

blog.png
 
Divider
 
Kerstmarkten in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit. 
 
uitgelicht_nl.png

Kerstmarkt Leiden

Leiden, 11 december - 20 december

De Leidse kerstmarkt is de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. De kerstmarkt van Leiden heeft ook een gezellige aangrenzende ijsbaan en een leuke nostalgische kermis op de kade. Het is mogelijk om een rondvaart te maken vanuit de insteekhaven van de kerstmarkt.


Bosch Winterparadijs

's-Hertogenbosch, 12 december - 3 januari 2016

De Parade in 's-Hertogenbosch omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer waar jong en oud naar toe kunnen komen voor optredens, gezelligheid en winterse gerechten; dat is het Bosch Winterparadijs. Voor de vijfde keer is het programma Joris’ Kerstboom aanwezig.

 
Divider
 
Kerstmarkten in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding. 
 
uitgelicht_de.png

Kerstmarkt Osnabrück

Osnabrück, 25 november - 22 december 2015

Op de historische kerstmarkt op het marktplein en voor de dom in de sfeervol verlichte binnenstad valt van alles te ontdekken: de grootste speeldoos ter wereld, die op de klanken van 25 verschillende kerstliederen ronddraait, de 6 meter hoge, volledig functionele notenkraker.


Kerstmarkt Dortmund

Dortmund, 19 november - 30 december 2015

Bezoek een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd.

 
Divider
 
Nog meer magische kerstevenementen
Proef de sfeer en laat je inspireren!
 
uitgelicht.png

Kerst in Disneyland Parijs

Parijs, 7 november - 7 januari 2016

Het Disneyland Park is tot in de kleinste details versierd om je de meest betoverende kerst ooit te laten beleven! Terwijl Disney figuren je de vrolijkste feestdagen wensen, krijgen kerstgedachten en verbeeldingskracht vleugels bij de schittering van de duizenden lampjes.


Crazy Kerstcircus

Uden, 19 december - 3 januari 2016

Crazy Circus bied je geen à la cart circusshow, maar serveert een modern en extravagant circusmenu van het hoogste niveau. Familie entertainment van de bovenste plank! Het kerstevenement tijdens de kerstvakantie in Uden.

 
Divider
 
Wil je niets missen?
Volg ons op Facebook en Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.