Aanmelden
header.png

Duitse kerstmarkten gaan van start

Voor het echte kerstgevoel ga je naar de Duitse kerstmarkten die vanaf nu weer langzaam beginnen. Hier is waar de traditie van kerstmarkten is ontstaan en dat voel je.

De straten geuren heerlijk door alle lokale lekkernijen die hier vers voor je worden bereid. Onder het genot van een glaasje glühwein kun je genieten van de vele kraampjes met vooral handbeschilderde kerstversiering, handgemaakte houten speelgoed en de ouderwetse attracties zoals de zweefmolen en het reuzenrad.

Weekendje weg

Het is ook leuk om een lang weekend naar Duitsland te gaan en twee kerstmarkten aan te doen. Een mooie combinatie tussen een stedentrip en de gezelligheid van een kerstmarkt.

Naar de kerstmarkt? Neem voordelig de trein!

Een uitstapje naar een kerstmarkt brengt je in nóg hogere kerstsferen. Zeker als je een romantische kerstmarkt in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland bezoekt. Stap samen met je vrienden, collega's of familie comfortabel in de trein met NS International en stap op de kerstmarkt ontspannen weer uit.

 
Divider
 
Wie niet waagt, wie niet wint...
Vrijkaarten voor een kerstmarkt, winterfair of het
Kerstmarkten.net prijzenpakket. We geven het allemaal weg!
 

Maak kans op 2 vrijkaarten voor Allerhande Kerstfestival

Deelname tot 2 december 2016

Het Allerhande Kerstfestival is een uitje voor iedereen, waar je helemaal in de kerststemming komt en inspiratie op doet voor het kerstdiner. Je loopt als het ware door het menu.


Kleurwedstrijd

Deelname tot 30 december 2016

Ben jij ook zo dol op kleuren? Pak je viltstiften en je potloden en leef je uit op deze kleurplaat! De 2 mooiste tekeningen ontvangen een prijzenpakket met coole prijzen, waaronder een Disney DVD van de animatiefilm Frozen.

prijsvraag_nov_dec.jpg
 
Divider
 
Blog artikelen
Leuke weetjes en informatie komen regelmatig
in onze Kerstmarkten blog te staan.
 

Hoe is de traditie van kerstkaarten versturen ontstaan?

Elk jaar versturen we in Nederland weer miljoenen kerstkaarten. Ze horen bij de feestdagen en geven je dat echte kerstgevoel. We versturen deze Kerstkaarten al meer dan 100 jaar. Ook al is de traditie in al die jaren hier en daar verandert, elk jaar worden er van over de hele wereld ...


Winterkleding op de kerstmarkt: winterjassen en sportkleding

Winterse kleding shopt u natuurlijk op een van de vele kerstmarkten of vanaf uw comfortabele bank thuis. Een gezellige kerstmarkt in het binnen- of buitenland is natuurlijk de ideale locatie om een nieuwe warme winteroutfit te scoren....

blog.jpg
 
Divider
 
Kerstmarkten in Nederland
Speciaal voor jou hebben we een aantal evenementen
geselecteerd op basis van populairiteit.
 
nederland_kerstmarkt.jpg

Winter Efteling

Kaatsheuvel, 14 november - 31 januari 2017

Wanneer de dagen korten en de temperaturen dalen is het zover. Van 14 november 2016 t/m 31 januari 2017 is het Winter Efteling. Ruim 11 weken lang hult het sprookjesachtige attractiepark zich in wintersferen met hartverwarmende Vreugdevuren en guirlandes met duizenden lichtjes.


Winterland Schiedam

Schiedam, 11 november - 15 januari 2017

Een ijsbaan in een sprookjesachtige sfeer, knapperende haardvuren, warme glühwijn en heerlijke winterse gerechten. Vanaf 11 november is het Stadserf meer dan 70 dagen lang omgetoverd.

 
Divider
 
Kerstmarkten in Duitsland
Door heel Duitsland vinden de mooiste kerstmarkten plaats,
maar een aantal verdienen een speciale vermelding.
 
duitsekerstmarkten.jpg

Kerstmarkt Düsseldorf

Düsseldorf, 17 november - 23 december 2016

De kerstmarkt in Düsseldorf is veruit de drukbezochtste kerstmarkt van Duitsland. Ruim een miljoen bezoekers trekken eropuit om deze bijzondere Weihnachtsmarkt te bezoeken.


Kerstmarkt Aken (Aachen)

Aachen, 18 november - 23 december 2016

De kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

 

Wil je niets missen?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter of schrijf je in
voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de actuele kerstmarkten.