Nieuwsbrief 2
2014-01 jan
 
 
     
  Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur wil iedereen van harte uitnodigen voor de nieuwjaarsreceptie op 5 januari van 16.00-19.00. Wij zorgen voor een drankje en een hapje om zo iedereen een sportief nieuwjaar te wensen.
 
     
     
  Nieuwjaarstennis

Op zondag 5 januari 2014 vindt de poster_nieuwjaarstennis.jpgnieuwjaarsreceptie plaats van 16.00 tot 19.00 uur. Voorafgaand is er de mogelijkheid om mee te doen met het nieuwjaarstennis van 12.30 tot 16.00 uur. Voor seniorleden, wachtlijstleden die training volgen en jeugd vanaf groen. Houd de website in de gaten voor meer informatie en aanmelden kan tot 4 januari 19.00 uur op via recreatie@tvrosmalen.nl!

 
     
     
  Voorlopig geen wijziging competitiereglement

Het Bondsbestuur van de KNLTB heeft gisteravond tijdens de Ledenraadsvergadering samen met de Ledenraad besloten om te wachten met invoering van eventuele wijzigingen van het competitiereglement in 2014. Tijdens de vergadering werd uitgesproken om volgend jaar te gebruiken de mogelijkheden te onderzoeken om de competitie te hervormen en moderniseren.

In het project ‘Tenniscompetitie nieuwe stijl’ wordt het volledige competitieaanbod tegen het licht gehouden en getoetst op aspecten als duur, perioden, doelgroepen en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van werken, leven en recreëren. Op basis van o.a. deze toetsing en verschillende onderzoeken zullen maatregelen worden uitgewerkt om ervoor te zorgen dat het aantal competitiespelers in de komende jaren nog verder zal toenemen en daarmee hopelijk ook het aantal leden van onze verenigingen.

 
     
     
  Nieuwe recepten in het Culi-Hoekje

Er zijn weer een aantal nieuwe recepten in het culi-hoekje te vinden:
Sperziebonentaugéschotel voor 4 personen
Nasi
Sate
Soto Soep

 
     
     
  Herinnering inschrijving trainingen

Let op tot 5 januari kunnen de senioren zichnog inschrijven voor de training welk begint op 20 januari 2014.

Daarnaast is er voor de junioren mogelijk ook 2x in de week te trainen.

 
     
     
  Geen alcohol onder de 18

In lijn met de nieuwe wetgeving schenkenGeen_18_geen_alcohol.jpg we met ingang van 1 januari 2014 geen alcohol aan jongeren onder de 18. De overheid wil hiermee vooral nadelige gevolgen van alcoholgebruik door jongeren voorkomen. De gemeente heeft aangekondigd scherp toe te zien op naleving van deze regel. Jongeren onder de 18 die na 1 januari met alcohol in de openbare ruimte worden betrapt, kunnen rekenen op een forse boete. Ook als tennisvereniging staan ons bij overtreding forse boetes te wachten. Na drie boetes kan zelfs de horecavergunning worden ingetrokken.
De nieuwe lijn hebben we aangepast in ons bestuursreglement ‘Alcoholverstrekking’. Dit reglement ligt achter de bar ter inzage. Ook hebben onze barvrijwilligers het certificaat Instructie Verantwoord Alcoholgebruik gehaald.

 
     
     
  jaarverslag/jaarrekening 2012/2013 Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen

Het jaarverslag/jaarrekening 2012/2013 van de Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen ligt voor de leden van de tennisvereniging ter inzage in de bestuurskamer van het paviljoen.
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb