Nieuwsbrief 5
2014-02 feb
 
 
     
  Openen MIVA-toilet gewijzigd

Sinds kort is het verkrijgen van toegang tot het MIVA-toilet veranderd. Wil je naar het toilet op momenten dat het paviljoen is gesloten? Of wil je een mindervalide toegang geven tot het MIVA-toilet? Dan gaat dit voortaan op de volgende manier:

Ga de afhangruimte binnen en druk op het daar aanwezige drukknopje ‘MIVA-toilet opener’. Het slot op het MIVA-toilet wordt hierdoor tijdelijk ontgrendeld. Je kan vervolgens op je gemak naar het MIVA-toilet gaan, de deur openen en het toilet gebruiken.

Het Stichtingsbestuur

 
     
     
  Oproep competitiespelers

Invallers gevraagd voor KNLBT-competities
Tijdens deelname aan externe (KNLTB) competities komt het regelmatig voor dat teams op zoek moeten naar een invaller, vaak als gevolg van blessures of ziekte.
Leden van TV Rosmalen die nog geen competitie spelen, kunnen zich opgeven voor een invalpoule waaruit teams dan kunnen putten. Geef bij opgave ook aan op welke dagen je wel of juist niet beschikbaar bent en of je voorkeur hebt voor bepaalde competities (heren, dames, gemengd, 17+, 35+). Competities voor senioren worden gespeeld op donderdagochtend, vrijdagavond en zaterdag vanaf 11.00 uur. Je speelsterkte is bij ons bekend via je bondsnummer.

Stuur een berichtje naar de competitieleiding van TV Rosmalen: competitietvrosmalen@ziggo.nl

Namens deze, met sportieve groet,

Roland van Grinsven
 
     
     
  Contributie 2014

Aan het eind van deze maand, om precies te zijn op 28 januari, zal van de spelende leden de eerste termijn (=helft) van de contributie 2014 worden geïnd. Dit gebeurt via een automatische incasso, oftewel; het verschuldigde bedrag wordt dan automatisch van uw bankrekening afgeschreven.
De tweede termijn wordt eind maart/begin april geïncasseerd, daarover krijgt u t.z.t. weer een bericht. Hetzelfde geldt voor de contributie van nieuwe, T- en S-leden, bij hen wordt het totale bedrag dan in één keer geïnd.
 
     
     
  Theatervoorstelling Wel winnen he!

Iedereen die betrokken is bij een tenniswedstrijd heeft invloed op een sportief verloop ervan.
Bent u ook op zoek naar meer respect op en rondom de baan?
Hoe haalt u uw voordeel uit een positieve clubcultuur?

Speciaal voor u en andere vrijwilligers in de sport organisen NOC*NSF, KNLTB en andere sportbonden de humoristische en inspirerende theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’. Deze voorstelling, met het onderwerp sportiviteit en respect, vindt binnenkort bij u in de buurt plaats, namelijk op dinsdag 28 januari 2014 in Veghel in theater De Blauwe Kei. Een kaartje kost slechts € 5. Voor de uitnodiging klikt u op de afbeelding hiernaast.

In de theatervoorstelling worden onderwerpen behandeld die voor u en uw vereniging erg interessant zijn. Bijvoorbeeld het (on)gewenste gedrag van ouders en begeleiders langs de baan en de rol van een verenigingsbestuurder bij conflicten.

Download: Theatervoorstelling Wel winnen he!

 
     
     
  Wisseling van de wacht

Het bestuur van de Stichting Tennisfaciliteitenwisseling_van_de_wacht.JPG Rosmalen kent sinds kort een nieuwe secretaris. Olga Diemel (35) neemt de functie over van Loes den Ouden, die de functie de afgelopen vier jaar uitstekend invulde. Olga is in het dagelijks leven advocaat, gespecialiseerd in civiel vastgoedrecht.

 
     
     
  Ballenrapen op de Topshelf Open: oproep jeugdleden

Zoals jullie wellicht weten is er in juni in Rosmalen een internationaal tennistoernooi: Topshelf Open. Om dit toernooi soepel te laten verlopen hebben zij altijd ballenrapers nodig. Een aantal van jullie heeft al in voorgaande jaren ervaring hiermee opgedaan. Nu heb ik opnieuw het verzoek gekregen om jullie te polsen of jullie het leuk vinden om mee te doen. Zo ja, en voldoe je aan de voorwaarden, schrijf je in en stuur het formulier naar Marlou van Opstal: marlouvanopstal@home.nl.
Voor alle informatie lees verder op de website.

 
     
     
  Nieuwjaarsspeech

Tijdens de nieuwjaarsreceptie hield onze voorzitter Joyce een nieuwjaarsspeech‏. Klik op lees meer om de speech te lezen.
 
     
     
  Verslag nieuwjaarstennis

IMG_20140105_WA0000.jpgOp zondag 5 januari luidden we het nieuwe jaar in met een lekker middagje tennis. Er waren 24 deelnemers, zowel jeugd als senioren, die het nieuwe jaar sportief zijn begonnen.
De sfeer was goed, het weer zat mee en de combinatiepotjes van jeugd met senioren zijn voor herhaling vatbaar.


De winnaars:

Lilian Arons en Sophie van den Hanenberg
20140105_155350.jpg

 
     
     
  Eerste Tennis4Fun kamp op TV Rosmalen!

Altijd al eens in een tent op de tennisbaan willen slapen of met je tennisvrienden de stormbaan willen overmeesteren? Met een DJ swingend een avond het clubhuis bezetten?

Van maandag 14 tot en met woensdag 16 juli wordt er op onze club een kamp georganiseerd voor alle jeugdleden geboren in of vóór 2005 met veel leuke en sportieve activiteiten. De kosten voor dit all-inclusive kamp bedragen ca. 65,- per deelnemer. 

 
     
     
  Wedstrijdverslag stedentennis 19 januari 2014

Bijgaand het verslag van de stedentenniswedstrijd van 19 januari 2014. Het was weer een bloedstollend spannende wedstrijd. Lees hier het wedstrijdverslag.

 
     
     
  In 2014 kleurrijke competities in geel, groen, oranje en rood

Aan alle competitiespelers van TV Rosmalen

Alle 54 teams van senioren en junioren die gaan deelnemen aan de komende voorjaarscompetities zijn bekend en op onze website gepubliceerd. Klik hiervoor op de grote button Voorjaarscompetitie 2014.
Als een klasse wordt aangegeven dan is dat de klasse die voor dit team is aangevraagd. De bond kan hiervan afwijken, zowel naar boven als naar beneden (gedwongen promotie of degradatie).
Fouten of wijzigingen kunnen worden gemeld via competitietvrosmalen@ziggo.
Vragen over de indeling van de jeugdteams (geel, groen, oranje en rood) kunnen worden voorgelegd aan de trainers van TV Rosmalen, Richard van de Vossenberg en/of Remco Landsheer.

Alle benodigde documenten over de voorjaarscompetitie 2014, incluis wedstrijdbulletin, wedstrijdreglement, spelregels etc., zijn te vinden op de website onder 'Competitie informatie 2014'.

Met sportieve groet,
Trainers
Jeugdcommissie
Technische commissie
Competitieleiding

 
     
     
  Blind Date Toernooi

Beste jeugdleden,
uitnodiging___kopie.jpeg
We zijn blij dat velen van jullie zich de vorige keer hebben ingeschreven voor de Kerstmutsenmiddag. Jammer genoeg moesten we het toen afgelasten door de harde wind en de regen, maar daarom hopen we dat jullie deze keer allemaal weer meedoen! Wij organiseren namelijk op zondag 16 februari het Blind Date Toernooi voor alle jeugdleden t/m 18 jaar!

Opgeven kan via whoznexttvrosmalen@gmail.com t/m zondag 9 februari. Vermeld aub ook even je naam, leeftijd en niveau.

Tot dan!
WhoZnext


 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb