Nieuwsbrief 9
2014-03 mrt
 
 
     
  STEM NU: Proefperiode: Dubbelspel verlengen naar 60 minuten

Ben je voor- of tegenstander van een proefperiode van 2 maanden (april - mei  2014) waarin de tijd voor het spelen van dubbels wordt uitgebreid tot 60 minuten.
Ga meteen naar de poll.

 
     
     
  Nieuwe tennispasjes ophalen

De KNLTB-pasjes voor seizoen 2014-2015 kunnen op zaterdag 29 maart tussen 13.30 en 16.30 uur opgehaald worden in het paviljoen.

Het bestuur heeft besloten dat er geen nieuwe ledenlijst meer wordt uitgedeeld. We kunnen kosten beperken i.v.m. het digitale tijdperk. De ledenlijst is in te zien via mijnKNLTB of via het Jiba/KNLTB Afhangbord. De links hiervoor staan op onze website www.tvrosmalen.nl. Mocht u de inlogcode voor het Jiba/KNLTB Afhangbord niet meer hebben, dan kunt u deze aanvragen via tvrdesk@gmail.com.

Marleen Lenssen
Ledenadministratie TV Rosmalen
 
     
     
  Openingstoernooi Senior & Jeugd

Traditiegetrouw wordt het tennisseizoen eind maart weer geopend.
Op zaterdag 29 maart vindt er naast de mogelijkheid tot het ophalen van de tennispasjes ook het openingstoernooi voor de senioren plaats.
Op zondag 30 maart vindt het openingstoernooi voor de jeugd plaats.
29_maart_2014_Openingstoernooi_klein.jpg
30_maart_2014_Openingstoernooi_jeugd_page_0.jpg
 
     
     
  Beschikbaarheid banen zondag 16 maart

Op zondag 16 maart zijn er tussen 9.00 uur en 18.00 uur geen banen vrij om recreatief te tennissen dit in verband oefenwedstrijden voor de jeugd.
 
     
     
  Feestelijke afsluitavond Bitterballen-competitie op 21 maart: Tennis en PARTY

Op de laatste bitterballenavond wordt er voor alle deelnemers nog een (bonus) bitterballen wedstrijd gepland.

Deze avond kent vier rondes (19:00, 20:00, 21:00 of 22:00 uur) van een uur. Je resultaten bepalen tegen welke tegenstander je moet spelen.

Om 23:30 is er ook een prijsuitreiking met diverse prijzen voor verschillende originele categorieën ;-)

Dit mag je niet missen!! Wij zorgen voor flitsende muziek (Discotheek!) met natuurlijk de vertrouwde bitterballen.

Naast introducees zijn natuurlijk ook de deelnemers van de interne winter bitterballen competitie deel 1 welkom die avond.

Bitterballengroet,
Albert, Annemiek, Corine, Ed, Marit, Pauline en Thijs.
 
     
     
  GEZOCHT: Bestuurslid voor de stichting

Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen zorgt voor een gezonde exploitatie van ons tennispark. Vaste aandachtgebieden zijn het onderhoud van banen, groen en paviljoen; de bemensing van bar en keuken; reclameborden en –doeken. Extra aandacht is de komende jaren nodig voor de vervanging van de banen 1 t/m 3 en een pilot met LED-verlichting. Het bestuur bestaat uit 5 leden van TV Rosmalen. Een van hen, Eric Smits (portefeuille facilitaire zaken en horeca), treedt eind april af. We zijn op zoek naar een opvolger. Heb je interesse of behoefte aan meer informatie: neem contact op met Eric Smits (06 52570821) of Joop Donkers (06 21540213).
 
     
     
  Uitwisseling voor alle jeugd!!!

Op 23 maart organiseert TV Rosmalen samen met LTV Berlicum een uitwisseling. Deze uitwisseling is bedoeld voor alle jeugdleden. Dus ben jij jong of al iets ouder? Kan je al goed tennissen of ben je pas net begonnen? Iedereen kan meedoen!!!
 
Wij zorgen er voor dat je je wedstrijdjes zoveel mogelijk op je eigen niveau speelt. Zo kan je wat wedstrijdervaring opdoen en/of is het een mooie voorbereiding op de voorjaarscompetitie.
 
Dus twijfel niet, maar doe gezellig mee!

 
     
     
  Verslag stedentennis 2 februari

Op zondag 2 februari speelde het stedentennisteam weer lees hier het verslag van deze dag

 
     
     
  Onderhoud banen 1, 2, 3

Op dinsdag 25 en woensdag 26 februari 2014 heeft er onderhoud plaatsgevonden op de tennisbanen 1, 2 en 3. bijgaand een fotoverslag.
TVR_algverwijdering_034.JPG
 
     
     
  Onderhoudsteam in nieuwe outfit

“Jullie hebben een mooi tennispark” Onderhoudsteam_TVR.jpghoor je wel eens van leden van bezoekende clubs. “Het ligt er inderdaad netjes bij” beamen we dan met enige trots. Dat hebben we te danken aan een groep vrijwilligers, die gezamenlijk gemiddeld 40 uur per week bezig is om het park (banen en groenvoorziening) op orde te krijgen en te houden.

Voor dit werk is werkkleding nodig en die is sinds kort aangeschaft bij de Boerenbond in Rosmalen. Boerenbond: hartelijk dank voor jullie bijdrage!
Op de foto zie je het team in de nieuwe outfit. V.l.n.r: Wilma de Haer, Joke van de Beek, Johan Cramer, Joop van Run, Jan de Gouw en Marius Oosterling.


 
     
     
  Enquete naar behoefte en wensen van de tenniser

Beste Tennisser,

Ben je lid bij een vereniging in Noord-Brabant help me dan even met mijn afstudeerscriptie! Heb je even 5 minuten van je tijd om een enquête in te vullen over de behoeften en wensen voor jou als tennisser. De enquête is te vinden onder dit deze link

Alvast bedankt!
Ik hoor graag uw reactie.

Groetjes
Martijn van Vught

 
     
     
  Tenniskamp voor de Jeugd

Hou de website in de gaten want binnenkort start de aanmelding voor het tenniskamp dat in de zomer voor de jeugd wordt georganiseerd.
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb