Nieuwsbrief 18
2014-08 aug
 
 
     
  Clubkampioenschappen mix en singel 2014

Alles is klaar voor een mooie week. 156 spelers (66 dubbels en 74 singels) gaan op ieders eigen niveau met elkaar de strijd aan voor de eretitel: clubkampioen TVRosmalen

Het thema van de clubkampioenschappen is dit jaar: GEZONDHEID
- Er komt een aparte Health-bar met oa speciale tennis smoothy's
- WARMING-UP met YOGA-ZIN (Stretching, adembeheersing en voorbereiding op een ontspannen wedstrijd; ook aan te bevelen als je geen wedstrijd hebt die avond ;-) ); kom en doe mee vanaf maandag 18 aug dagelijks van 19-19.30 uur op de mini-baan

Op naar een gezellige, sportieve en gezonde week ;-)

Veel plezier voor alle deelnemers.

Toeschouwers zijn ook hartelijk welkom deze week.

Wanneer welke wedstrijd? Kijk hier

Wat is Yoga-Zin:
Yoga-Zin is een eigentijdse aanbieder van yoga voor volwassenen, kinderen, bedrijven en sportverenigingen. Elke doelgroep heeft een programma op maat. 
Yoga & Tennis

Tennis-spelers hebben belang bij een sterk en soepel lichaam en een kalme adem. Het scherpt de concentratie aan en maakt je mentaal sterk. Hierover zeggen Novak Djokovic en Maria Sharapova het volgende.
 

 
     
     
  Schrijf je in voor het nieuwe trainingsjaar (2014/2015)!

Het is inmiddels mogelijk je in te schrijven voor de nieuwe trainingsronde. Voor de jeugd is dit voor het gehele jaar (36 lessen van week 40, 2014 t/m week 38, 2015) en voor de senioren is dit voor een half jaar (19 lessen van week 40, 2014 t/m week 10, 2015). Schrijf je hier in.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn we bereikbaar via tennistraining@tvrosmalen.nl of 06-41226375.
 
     
     
  Indeling tennistraining (aug/sept) bekend!

De indeling voor de nieuwe tennistrainingen zijn bekend! Doordat de 2014/2015 trainingscyclus vanaf dit jaar pas vanaf wk 40 begint (vanaf ma 29 sept) wordt de huidige trainingsronde met 4 weken verlengd. Ook zullen er enkele nieuwe (jeugd)leden instromen. Door de grote belangstelling hebben we enkele aanpassingen aan de trainingstijden door moeten voeren. (let dus goed op om te kijken of jouw training nog steeds op dezelfde tijdstip is).

Om te kijken wanneer jij training heb, klik hier.

De trainingen starten in week 35 (vanaf ma 25 augustus) en duren slechts 4 weken. Indien nodig is er in week 39 een inhaalles.

 
     
     
  Help: gezocht een secretaris voor TV Rosmalen !!!

Wie helpt ons en draagt zo een steentje bij aan onze gezellige vereniging?

 Wie komt ons bestuursteam versterken ? We hebben je hulp hard nodig.

 Ben je enigszins administratief onderlegd en vind je het leuk om je bijdrage te leveren aan het bestuur van de vereniging, dan is dit echt iets voor jou!

 De tijdsbesteding is goed overzichtelijk.

 We willen  je graag zo snel mogelijk in ons bestuur opnemen.

 Help ons!!!!!!!

 Bel Joyce Dessing  (06 53666324)  voorzitter van het bestuur

 
     
     
  Kunst aan de Muur: Marleen Swaans

Marleen Swaans exposeert in de maanden juli-augustus-september in ons paviljoen.
Lees hier haar verhaal.
 clubhuis2A.jpg
Iedere drie maanden kunnen we in ons paviljoen genieten van nieuwe "Kunst aan de muur".

Ben je lid van TV Rosmalen en wil je je werk (schilderijen, etsen, zeefdruk, foto's, gedichten, gemengde technieken, etc.) voor 3 maanden exposeren in het clubhuis?

Mail dan even naar Monique Huberts:  moniquehuberts@planet.nl

Groeten,
Monique

 
     
     
  Indeling najaarscompetitie

De indeling van de najaarscompetitie is bekend.
Klik HIER voor de indeling.
 
     
     
  Strandbaltoernooi - 31 augustus

Beste jeugdleden,

Wij vinden dat het wel weer eens tijd wordt voor een leuke activiteit. Daarom organiseert WhoZnext op zondag 31 augustus het Strandbaltoernooi. Deze activiteit zal plaatsvinden van 13:45 tot 17:00 uur. Dit wil je niet missen!

Tijdens deze dag zullen er verschillende tennisspelletjes gespeeld worden en zal er ook een tennistoernooitje plaatsvinden.  Iedereen zal op niveau en leeftijd ingedeeld worden in groepjes en ieder groepje zal om de beurt spelletjes en wedstrijden spelen. Zo zal er genoeg afwisseling zijn. Ook is er halverwege de middag een pauze. Wij zorgen voor wat te eten en te drinken, maar ook de bar zal tijdens de gehele activiteit geopend zijn.

Wil je meedoen aan het Strandbaltoernooi? Meld jezelf dan aan via whoznexttvrosmalen@gmail.com. Je kan je uiterlijk inschrijven tot vrijdag 29 augustus. Vermeld ook even je naam, leeftijd en categorie. We hopen je de 31e te zien!

Tot dan!
WhoZnext

 
     
     
  Banengebruik tijdens clubkampioenschappen -17 t/m 24 augustus

Van 17 t/m 24 augustus zijn de clubkampioenschappen (enkel en mix) bezig; Daarvoor zijn in principe alle banen gereserveerd vanaf 18:00 uur. Wil je toch vrij spelen informeer dan even bij de wedstrijdtafel (soms is er nog wel een baantje vrij, zeker op zaterdag en zondag). Bedankt voor uw medewerking!

MVrGr, De toernooicommissie
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb