Nieuwsbrief 2
2015-01 jan
 
 
     
  Uitnodiging Algemene ledenvergadering TV Rosmalen

Namens het bestuur van TV Rosmalen nodigen wij alle leden uit voor een Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 om 20.00 uur in het Paviljoen van TV Rosmalen. De stukken voor de vergadering liggen in het paviljoen (op=op) en zijn digitaal op te vragen bij Monique Peerden.
 
     
     
  Stukje van de voorzitter

Van de voorzitter,

9 December heeft het bestuur vergaderd. De resultaten van het ledentevredenheidsonderzoek hebben we besproken. Tijdens de ledenvergadering  zullen we de uitkomsten terugkoppelen hopelijk inclusief een vergelijking met andere verenigingen. Een van de aandachtspunten is communicatie, waardoor we onder andere besloten hebben om het stukje van de voorzitter weer nieuw leven in te roepen. Vandaar dus dit bericht. Het stukje van de voorzitten is op de website te lezen.

 
     
     
  Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur nodigt alle leden van TV Rosmalen van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari van 16.00-19.00 uur.
Onder het genot van een hapje en een drankje luiden wij graag samen met u een sportief nieuw tennis seizoen in.
Het bestuur van TV Rosmalen
 
     
     
  Inschrijven Interne Bitterballencompetitie kan weer

Nog een paar speeldagen en dan zit er weer een periode op voor de bitterballencompetitie. Wat een prachtige speeldagen hebben we gehad met een groeiend aantal inschrijvingen, mooi weer èn publiek! Als je al mee doet, zul je je ongetwijfeld weer aanmelden. Doe je nog niet mee, dan is er nu een nieuwe kans.

We spelen weer op vrijdagavonden en/of zondagmiddagen in vaste dubbels en mixen. Wij maken poules, ingedeeld op sterkte en je speelt in de periode van 16 januari t/m 20 maart.  Op 20 maart sluiten we af met een bitterballenfeest.
Je kunt je opgeven met dezelfde partner, met een nieuwe partner of  ‘partner wanted’, dan matchen wij. De kosten voor de hele periode bedragen € 7,50 en ook nu zullen de bitterballen weer rijkelijk rondgaan. Inschrijving verloopt via www.toernooi.nl en kan vanaf nu.
Meer weten? Vraag het één van de bitterballencommissieleden:
Ed , Annemiek, Pauline, Albert, Corine, Marit, Peter of Thijs


 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb