Nieuwsbrief 8
2015-04 apr
 
 
     
  Stukje van de voorzitter

Van de voorzitter,

16 maart heeft het bestuur vergaderd. Het was mijn eerste officiële vergadering en ik mag wel zeggen, dat hij goed verlopen is. We hebben een flink aantal zaken besproken. De communicatie is nog steeds een belangrijk punt. We vinden als bestuur, dat we alle belangrijke gebeurtenissen snel openbaar moeten maken. Vandaar dat we het besluit hebben genomen om een vernieuwde website te laten ontwikkelen, die wat makkelijker toegankelijk is en ook voor smartphones toepasbaar. Rond juli zal deze klaar zijn.

26 en 27 juni zal er op de banen 1 t/m 6 LED-verlichting geplaatst worden. Tevens zullen de palen op banen 1 t/m 3 worden vervangen. Als het goed is zal de overkapping op het terras bij publicatie van dit stukje al geplaatst zijn. Vervolgens zijn we intensief bezig geweest met de baankeuze. We hebben als bestuur alle commissies gevraagd om een voorkeur uit te spreken. We gaan deze keuzes met aangevraagde offertes wat betreft een eventuele aanleg van Red Court en de implementatie daarvan in de volgende bestuursvergadering op 11 mei bespreken. Het besluit over de keuze is uiteraard ook afhankelijk van het financiële plaatje, wat het met zich meebrengt. De stichting speelt hier natuurlijk ook een rol in.

We hebben een heel geslaagd DankJeWelFeest gehad, waar gelukkig veel vrijwilligers op afgekomen waren. De bitterballen competitie is met een geweldig slotfeest afgesloten en het seizoen is inmiddels geopend met het traditionele Lentetoernooi, waarbij ondanks de barre omstandigheden toch nog een 40-tal leden ( nieuw, jeugd en senior )  elkaar met veel plezier en grote inzet getest hebben.

Tijdens de vergadering hebben vervolgens de verschillende commissies ook hun verslag gedaan. Alle geplande activiteiten, toernooien en competities gaan van start en de commissies gaan daar hun geplande werk voor doen. Hulde voor de inzet van al deze vrijwilligers !!

Deze week zijn de verschillende competities weer van start gegaan. Ik hoop dat er een sportieve strijd gevoerd gaat worden op verschillende niveaus en spreek de wens uit, dat alle spelers vooral met veel respect met elkaar omgaan. De culinaire commissie zal haar werk weer gaan verrichten, dus ook voor de inwendige mens zal weer goed gezorgd worden.

Veel plezier en gezelligheid gewenst.

Ton van de Wiel
 
     
     
  Kaartjes Topshelf Open met korting!

Krijg € 5,- korting voor het bestellen van kaartjes voor Topshelf Open via de clubactie link: Bestel nu.
 
     
     
  Tennis ..... Daagt je uit!!!

Inschrijfformulier_2015.jpgAanbod_jeugd_tot_september.jpg

 
     
     
  Indeling tennistrainingen voor senioren bekend

De indeling voor de zomertrainingen (17 lessen) voor de senioren is bekend. Klik hier voor meer informatie
 
     
     
  Senior Plus Events 2015

Klik hier voor het overzicht van de Senior Plus Events 2015 in het district Centraal-Brabant.
 
     
     
  Competitie informatie 2015

De informatie vanuit de KNLTB inzake de voorjaarscompetitie 2015 is te vinden via de volgende links:
 
     
     
  Tennis4FUNkamp 18 t/m 20 juli 2014 inschrijving geopend

INSCHRIJVING TENNISKAMP IS WEER GEOPEND!
t4f_kamp_2015.jpg
Na een succesvolle 1e editie kijken we uit naar het tennis4FUNkamp van dit jaar!
Van zaterdag 18 tot en met maandag 20 juli wordt er op onze club weer een kamp georganiseerd voor alle jeugdleden geboren in of vóór 2006 met veel leuke en sportieve activiteiten. De kosten voor dit all-inclusive kamp bedragen 65,- per deelnemer. Inschrijving is vanaf nu weer mogelijk. Vul dit formulier in!

Altijd al eens in een tent op de tennisbaan willen slapen of met je tennisvrienden de stormbaan willen overmeesteren? Of swingend een avond het clubhuis bezetten?
Bekijk de foto’s op Facebook TV Rosmalen om te zien hoe het vorig jaar was.

Voor vragen kun je terecht op tennis4funtvrosmalen@gmail.com
Claudie Godrie: 06-13455935
Michaela Brosens: 06-14948951
Nicolette van de Eerenbeemt: 06-28268616


 
     
     
  Terrasoverkapping

De door velen als oerlelijk omschreven partytent is niet meer. Vanaf begin april staat er een stijlvolle terrasoverkapping. De schermen worden elektrisch bediend met behulp van een afstandsbediening. Deze afstandsbediening wordt achter de bar bewaard. Het is de bedoeling dat alleen barvrijwilligers deze gebruiken. Zij ontvangen hiervoor nog een instructie. De overkapping is regen- en windbestendig (tot windkracht 5).
terrasoverkapping.jpg


 
     
     
  Verkoop kleding stedentennis

Beste tennissers,
 
Afgelopen twee jaar hebben we in een combinatieteam samen met Berlicum deelgenomen aan Stedentennis. Tijdens deze competitie hebben de kinderen gespeeld in gesponsorde kleding.
Volgend jaar krijgen we nieuwe kleding en dat betekent dat we kleding over hebben. Deze kleding is maximaal 12 dagen gedragen. Klik op lees verder voor de foto's van de verschillende kledingstukken.

Wil jij een kledingstuk of een geheel pakket voor een mooi prijsje kopen, stuur dan een mailtje naar stedentennisteam@gmail.com  Geef duidelijk aan welke maten je wilt hebben. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.
 
Groetjes
 
Commissie Stedentennis

 
     
     
  Kloppen jouw contactgegevens?

Binnen de verschillende commissies hebben we geconstateerd dat er van een aantal leden de telefoonnummers en e-mailadressen niet (meer) kloppen.
Vriendelijk verzoek om per mail even het juiste telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de ledenadministratie ledenadm.tv.rosmalen@gmail.com.

Bij voorbaat dank,
Marleen Lenssen
ledenadministratie
 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb