Nieuwsbrief 7
2015-07 jul
 
 
     
  Banenkeuze in goede banen geleid !!!

Afgelopen maandag heeft het voltallige bestuur van TV Rosmalen vergaderd over het belangrijke onderwerp: de banenkeuze.

Alle informatie hebben we nog eens uitvoerig bekeken; de reacties van een tiental leden en nogmaals de voorkeuren van de commissies en we hebben buiten onze eigen mening natuurlijk ook meegenomen de vele geluiden die klonken in de wandelgangen. Alle leden hebben n.a.v. mijn vorige stukje de gelegenheid gehad hun reactie te geven, en aan de hand daarvan zijn er ook enkele zeer constructieve reacties binnengekomen.
 
     
     
  Baanbezetting tijdens het Open Veteranentoernooi

Het OVT zal gehouden worden van zo 5 t/m zo 12 juli.
Alle tennisbanen zijn gereserveerd als volgt:
- Zo 5 juli:  van 9.30 u tot ca. 19.00 u;
- Ma 6  t/m  vr 10 juli: vanaf 18.00u;
- Za 11 en zo 12 juli: 9.30u – ca. 18.00u

Aan het eind van de week zijn soms banen beschikbaar die in overleg met de toernooileiding gebruikt kunnen worden voor vrij tennis. De banen 2 en 5 worden echter niet beschikbaar gesteld als naastliggende banen door het OVT bezet zijn.
 
     
     
  Inschrijven tennistraining weer mogelijk

Het is weer mogelijk je in te schrijven voor trainingsronde 2015/2016. Senioren schrijven zich in voor een half jaar, de jeugd schrijft zich in voor een geheel jaar. De inschrijving sluit op maandag 14 september en de eerste trainingen beginnen in de week van 28 september.
Voor meer informatie over de trainingen kan je terecht op de website of bij tennistraining@tvrosmalen.nl
 
     
     
  Remco Landsheer stopt als trainer bij TV Rosmalen

Na 8 jaar van trouwe dienst heeft Remco Landsheer besloten na dit seizoen een andere uitdaging te zoeken als tennistrainer. Graag zouden we hem van harte willen bedanken voor alle inzet, motivatie en ethousiasme die hij gedurende deze jaren op, maar ook zeker naast, de baan getoond heeft. Wij kennen Remco als een echte clubtrainer die hart voor de vereniging heeft en het iedereen naar zijn zin wil maken. Dit zullen we zeker gaan missen! Gelukkig blijft Remco lid van de vereniging en zal hij nog regelmatig op de vereniging te zien zijn. Uiteraard zullen we een passend afscheid als trainer voor hem organiseren, hierover later meer.

Ondertussen is de Technische Commissie, in samenwerking met de Jeugdcommissie en hoofdtrainer Richard, actief aan het zoeken naar een goede en enthousiaste vervang(st)er voor Remco. Zodra wij hier meer informatie over hebben dan zullen we dit communiceren.
 
     
     
  TV Rosmalen zondag op Zapp Jeugdjournaal

Op zondag 7 juni was in het Zapp weekjournaal een item over de ballenjongens bij Topshelf Open te zien. Onder die ballenjongens nogal wat jeugdleden van onze club, waaronder de 15-jarige Sten Giebels. Sten is afgelopen week regelmatig met de camera gevolgd: bij een training voor ballenjongens, tijdens een ontmoeting met Robin Haase én tijdens een training op onze club waar Sten en zijn tennismaatjes van de jeugdselectie onder handen genomen worden door Richard van de Vossenberg. Klik hier om het fragment terug te zien.
 
     
     
  Werkzaamheden aanleg LED-verlichting

De LED verlichting op de banen 7 en 8 is door heel veel tennissers positief ontvangen, reden dat de Stichting besloten heeft ook op andere banen LED verlichting door te voeren. De afgelopen weken heeft het bedrijf HAK een aantal werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van LED verlichting op de banen 1 tot en met 6.

De vervanging van de verlichting voor de banen 9 en 10 staat gepland in mei/juni 2016.
 
     
     
  Tweede bezoek van de Deense tennisbond: begin van een traditie?

Op zaterdag 13 juni hebben 7 medewerkers van de Deense Tennisbond een bezoek gebracht aan onze vereniging.  De bond is een federatie van bonden van de verschillende delen van Denemarken.  Net als vorig jaar is er een reis georganiseerd naar de de Topshelf Open met als hoogtepunt .....

 
     
     
  Schrijf je nu in voor deel 2 van de clubkampioenschappen 2015: De enkel en mix

Schrijf je in voor deel 2 van de clubkampioenschappenclubkampioenschappen_2015_mix_singel.jpg 2015: De enkel en mix.

Wil je mixen en heb je geen tennispartner; schrijf je toch in met ‘partner wanted’

We kijken uit naar je inschrijving.
Inschrijven via toernooi.nl


 

 
     
     
  Taxperience Open 2015

Taxperience Open 2015Taxperience_Open_2015_poster.jpg

Inmiddels is het open toernooi van onze tennisclub uitgegroeid tot een begrip in de regionale tenniswereld. We hebben tennissers en toeschouwers deze week veel te bieden:
 
  • Een strak geregeld toernooi voor zowel recreanten als voor (regionale) toppers
  • Een culinaire commissie die niet alleen zorgt voor heerlijke hapjes maar ook voor aantrekkelijk geprijsde en heerlijke de dagmenu’s
  • Een lange en gezellige feestavond op de vrijdag in de toernooiweek
  • De mogelijkheid om leuke prijzen te winnen via een loterij waarbij je meteen weet of je iets gewonnen hebt. De prijzen hiervoor worden door de sponsoren ingebracht.
  •  
We beseffen dat het toernooi midden in de vakantieperiode valt. Echter, hieraan willen/kunnen we niets veranderen.  Het toernooi wordt gespeeld van 1 tot en met 9 augustus. We zien je inschrijving graag tegemoet!
schrijf je hier in

 
     
     
  Diplomadag jeugdleden

Op woensdag 8 juli vindt er in de middag van 13.30 tot 17.30 een diplomamiddag plaats voor de jeugdleden.
 
     
     
  Maaltijden tijdens Open Veteranen Toernooi

Eet je mee?? Tijdens het open veteranen toernooi worden er dagelijks weer heerlijke maaltijden geserveerd.
meunu_open_veteranen_toernooi_2015.jpg
 
     
     
  Tennis4FUNkamp 18 t/m 20 juli 2015

Tennis4funkamp_2015.jpg
 
     
     
  Geslaagde clubkampioenschappen Dubbels 2015

Home Instead, trotse sponsor van de Clubkampioenschappen Dubbels 2015. Home_Instead_logo.jpg

Met plezier zorgen we voor een gezellige sfeer in het paviljoen, met onder meer heerlijke verse fruit shakes in de Smoothie Bar, gerund door de TVR kids. Opbrengst is voor de club!

Wat doet Home Instead?
Wij zorgen ervoor dat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, op plezierige en verantwoorde wijze. Onze ervaren CAREGivers zijn er voor metgezelschap, klusjes in en om het huis en persoonlijke verzorging. Onze klant bepaalt wie er komt, wanneer en hoe vaak. De klant houdt de regie.

Ook bieden wij 24-uurszorg, palliatieve zorg en ondersteuning bij dementie. Als er ad hoc ondersteuning nodig is, dan regelen wij dat. Van 2 uurtjes per week, tot 24 uur per dag, alles is mogelijk.

Met een gerust hart op vakantie? Onze CAREGivers nemen de zorg voor uw vader, moeder of partner over terwijl u even bijtankt.
 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb