Nieuwsbrief 5
2016-3 mrt
 
 
     
  Bericht van de ledenadministratie

De tweede termijn van de contributie 01-04-2016 t/m 31-03-2017 wordt eind maart geïncasseerd. Hetzelfde geldt voor de contributie van T- en S-leden. Bij hen wordt het totale bedrag eind maart in één keer geïnd.
 
     
     
  kunst aan de muur: Lilian en Dick Steenhuisen

Lilian en Dick Steenhuisen exposeren in februari en maart 2016 bij Tennisvereniging Rosmalen. Dit is voor ons de derde keer dat we hier samen exposeren. Het is altijd weer een feest om ons  werk in dit prachtige paviljoen te laten zien.

Lilian Steenhuisen

Ik ben beeldhouwer en maak figuratieve bronzen beelden. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken dankzij de mensen die mijn beelden zo mooi vinden dat ze ze mee naar huis willen nemen. Dat is geen vanzelfsprekendheid, het is iets waar ik heel blij van word.  Mijn stijl kenmerkt zich als slank, sierlijk met overdrijving of humor, vaak met emoties die ik in een beweging probeer uit te drukken.

Meer informatie over mijn beelden kun je vinden op www.liliansbeelden.nl en op facebook.com/lilian.steenhuisen.

Dick Steenhuisen

Deze keer heb ik gekozen voor kleine doekjes met 2 thema’s waar ik de afgelopen jaren mee bezig ben. Je denkt er niet bij na, je bent onderweg of je staat even op een beschut plekje te wachten tot de regen vermindert voordat je een spurt neemt naar de auto. In die momenten schuilen mooie beelden. De weerspiegeling van lichtreclames in de plassen,  de beweging en drukte van mensen en auto’s. Genoeg elementen om deze momenten bewust te beleven, op een foto vast te leggen en het te gebruiken als aanleiding voor een schilderij.

Ik heb mij schildersopleiding gevolgd bij Constantijn Molenkamp en Arno Mertens. In 2007 bereikte ik de finale van de beeldende kunstprijs van de NPS en de Volkskrant in het van Abbe Museum (Eindhoven) en in 2011 werd een werk geselecteerd voor de halve finale.  In het schilderscollectief  “Toenk” werk ik al meer dan 20 jaar samen met 15 schilders uit Rosmalen en omstreken.  Meer informatie:

www.dicksteenhuisen.nl
www.toenk.com


 
     
     
  Junior-Senior toernooi

Op zondag 3 april organiseren we een junior-senior toernooi. Een jeugdlid speelt samen met een senior lid wedstrijdjes in een passende poule. Minimaal leeftijdverschil moet 5 jaar zijn. Verder mogen alle combinaties.
Een gezellige opwarmer van het seizoen...dus vraag een maatje en doe mee!!
Inschrijven kan door voor 27 maart een mail te sturen naar jeugdcommissietvrosmalen@gmail.com

 
     
     
  Gezocht: Bestuurslid Vrijwilligers-coordinator

TV Rosmalen draait voor het grootste gedeelte op vrijwilligers. Dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers zijn alle georganiseerde evenementen mogelijk, wordt het park uitstekend onderhouden, zijn er goed georganiseerde toernooien en competities voor zowel senioren als juniorleden en worden alle tennis-activiteiten nog gezelliger gemaakt door de inzet van de barcommissie en de culinaire commissie.

Om steeds voldoende vrijwilligers te zoeken en te behouden, te ondersteunen en te motiveren, is het bestuur van de Vereniging op zoek naar een Vrijwilligers Coordinator, die tevens deel uitmaakt van het bestuur van de Vereniging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Ton van de Wiel, voorzitter: tokawiel@home.nl
Monique Peerden, secretaris: mpeerden@schubox.nl

 
     
     
  Zondag 6 en 13 maart geen banen beschikbaar ivm jeugdactiviteit

Op zondag 6 maart zijn ALLE banen bezet van 10-12 uur vanwege de World Tour en de laatste Jeugd Bitterballen.

Op zondag 13 maart zijn ALLE banen bezet wegens een jeugdactiviteit tussen 11.15 en 15.00 uur.
 
     
     
  Gezocht: voorzitter Stichting en bestuurslid Horeca

De Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen is verantwoordelijk voor een gezonde exploitatie van de tennisbanen en het horecapaviljoen aan de Sportlaan. Met 2 betaalde werknemers en zo’n 150 vrijwilligers zorgt de Stichting onder meer voor een goede barbezetting, culinaire commissie, reclameborden/-doeken én het onderhoud van banen, park en paviljoen.

De huidige voorzitter zal in april 2016 aftreden; hij heeft de functie dan 5 jaar bekleed. Graag komen we in contact met mensen die deze functie ambiëren. De persoon die we zoeken moet lid zijn van TV Rosmalen, beschikken over een zakelijke instelling en een goed netwerk binnen de club. Binnen het bestuur ontstaat daarnaast in 2016 ook ruimte voor een bestuurslid die zich specifiek richt op Horeca (capaciteitsplanning en organisatie bar en keuken). Ook met mensen die affiniteit hebben met dit thema komen we graag in contact.

Meer informatie over beide functies is te krijgen bij de huidige voorzitter van de Stichting, Joop Donkers, 06 21540213, jdonkers@strooks.nl.

 
     
     
  Tennis daagt je uit!!!

vriendjes.jpg
 
     
     
  Indeling voorjaarscompetitie senioren bekend

De indeling van de Voorjaarscompetitie 2016 is bekend en staat sinds dinsdag 1 maart 15.00 uur online. Iedereen kan de indeling bekijken via www.knltb.nl/uitslagenenstanden. Onder voorbehoud van een aantal terugtrekkingen en toevoegingen die wij nog moeten doorvoeren, is dit de definitieve indeling.

Op zondag 3 april, tussen 12.00 en 14.00 uur, kunnen de wedstrijdformulieren en ballen worden opgehaald op de club. Indien je zelf niet kan, kunnen de spullen ook door een ander teamlid worden opgehaald.

Kijk voor meer informatie onder Competitie Senioren.
 
     
     
  Inschrijving tennistraining senioren geopend!!

Het is voor de senioren weer mogelijk je in te schrijven voor de nieuwe trainingscyclus. Deze zal beginnen in de week van maandag 28 maart en duurt in totaal 17 weken (tot eind september). De inschrijving is geopend tot zondag 13 maart. Ga naar training -> Training Senioren -> Inschrijven. Wees er snel bij want in verband met de beperkte beschikbaarheid van banen houden we rekening met de volgorde van inschrijving. Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar tennistraining@tvrosmalen.nl

 
     
     
  Sport 2000 pacific bespanaktie 2016

Beste tennisliefhebber,pacific_bespanaktie_2016_1.jpg

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur. Tijd om uw racket op pijl te brengen om
maximaal rendement uit uw competitie en toernooi te halen.
Met de juiste bespanning krijgt u meer energie en met de juiste grip meer stuurkracht.
Dit zijn de meest essentiele onderdelen van uw racket. Beide leggen de basis voor optimaal
tennisplezier en zullen blessure’s voorkomen.

pacific_bespanaktie_2016_2.jpgDaarom heeft Sport2000 een mooie deal voor u.
Voor optimaal tennisplezier kom kijken bij Sport2000.

Deze actie is geldig van 15 maart 2016 tot 15 april 2016

Het Sport2000 team

 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb