Nieuwsbrief 12
2016-8 aug
 
 
     
  Inschrijving nieuwe trainingsronde (2016/2017) geopend!

et is zowel voor de jeugd, als voor de senioren weer mogelijk je in te schrijven voor de nieuwe trainingscyclus. De inschrijving is geopend tot zondag 18 september. Wees er snel bij want in verband met de beperkte beschikbaarheid van banen houden we rekening met de volgorde van inschrijving. Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar tennistraining@tvrosmalen.nl
 
     
     
  Gezocht: coordinator Herman Broerendag

In het kader van maatschappelijke betrokkenheid organiseert onze vereniging jaarlijks een sport & spelochtend voor leerlingen van de Herman Broerenschool. Voor de organisatie en coördinatie van deze ochtend zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om namens de vereniging de leerlingen een sportieve en gezellige ochtend op ons park te bezorgen.

Werkzaamheden:
Contact onderhouden met de Herman Broerenschool en voorbereidingen treffen. Ca. 15 vrijwilligers werven die een ochtend mee willen helpen met het begeleiden van de activiteiten. Er is een draaiboek aanwezig om deze gezellige sport & spelochtend goed te laten verlopen.

Interesse? Mail dan naam en contactgegevens naar vrijwiliger@tvrosmalen.nl
 
     
     
  Gezocht: vrijwilliger Technische commissie (TC)

De TC heeft ten doel het Algemeen Bestuur te adviseren over het beleid op tennis technisch gebied. Voor de TC zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die in samenspraak met de trainers het beste uit de  jeugdleden wil  halen. Affiniteit met selectie tennis is een pre.

Korte omschrijving van de werkzaamheden:
Bijwonen van ca. 8 vergaderingen van de Technische commissie
Vanuit de TC fungeren als contactpersoon voor de trainers en Sport Events (werkgever trainers). Regelmatig contact onderhouden met de trainers mbt de voortgang van jeugdleden.
Selectie gesprekken houden (10 min. gesprekken met selectie jeugdleden en ouders/verzorgers). Deze vinden elk jaar plaats in de maanden juni en sept./okt. Peilen van wensen en plannen van spelers/speelsters. Adviseren, begeleiden en sturen van coaches en trainers.

Interesse of meer weten over deze functie? Mail dan je naam en contactgegevens naar vrijwiliger@tvrosmalen.nl
 
     
     
  Dankjewel-borrel (met hapjes) voor alle vrijwilligers

Als dank voor eenieders inzet voor de stichting en/of vereniging nodigen wij graag alle vrijwilligers uit om op zondag 4 september a.s. van 16.00-19.00 uur in het paviljoen het glas te heffen. Omdat wij het Dankjewelfeest vanaf volgend jaar niet aan het begin van het jaar maar later in het jaar willen organiseren hebben de beide besturen besloten om tussentijds een Dankjewel Borrel te organiseren. Deze vindt plaats in het eerste weekend van de clubkampioenschappen mix/single.

Kom jij ook op zondag 4 september? Dan vernemen wij graag doormiddel van het sturen van een mail aan tvrdanjewel@gmail.com

Vriendelijke groet, bestuursleden Stichting en Vereniging
 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb