Nieuwsbrief 4
2018-02 feb
 
 
     
  Inschrijving tennistraining senioren geopend

Het is voor de senioren weer mogelijk je in te schrijven voor de nieuwe trainingscyclus. Deze zal beginnen in de week van maandag 26 maart en duurt in totaal 17 trainingsweken (tot medio september). De inschrijving is geopend tot vrijdag 16 maart. Wees er snel bij want in verband met de beperkte beschikbaarheid van banen houden we rekening met de volgorde van inschrijving. Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar tennistraining@tvrosmalen.nl.
 
     
     
  Nieuwjaarsspeech van de voorzitter

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zondag 7 januari hield de voorzitter Ton van de Wiel een Nieuwjaarsspeech, die u op de website via deze link kunt lezen.


 
     
     
  Drukbezochte Algemene Leden Vergadering

Op maandag 29 januari 2018 vond de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats op de tennisclub. Met de aanwezige leden zijn belangrijke zaken besproken, waaronder de feestweek ter ere van het 50e jarig bestaan van onze tennisvereniging die plaatsvindt van 27 augustus t/m 2 september. Zie hieronder enkele foto's van de ALV. Komt u volgende keer ook? 
 
     
     
  Gezocht: Verenigingscompetitieleider (VCL) jeugd/ jong senioren

Binnen de Technisch Commissie zijn wij op zoek naar een verenigingscompetitieleider voor de jeugd/jong senioren groen/geel. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met organisatietalent die het leuk vindt om een VCL-certificaat te halen. 
Inhoud van de functie: coördinatie voor en najaarscompetitie, bijwonen van vergaderingen van de Technische Commissie, aanspreekpunt voor de competitiezaken, onderhouden van contact met de trainers, bond, competitieteams en ouders/begeleiders van competitie spelende jeugd / jong senioren en bij voorkeur beschikbaar tijdens de competitie zondagen. 
 
Mail voor vragen of het kenbaar maken van (eventuele) interesse naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl
 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb