Nieuwsbrief 1
2018-08 aug
 
 
     
  Inschrijving clubkampioenschappen Mix en Enkel senioren geopend!

De zomer- en vakantiezon houden ons nog van de baan, het open toernooi en de lustrumfeesten moeten nog beginnen en toch wil jij je alvast inschrijven voor de clubkampioenschappen deel 2: de mix en enkels!!!
Da's mooi, dat kan.

Dus vet je racket vast in, smeer nog een keer zonnebrand, stimuleer je Rosmalense tennisvrienden mee te doen en schrijf je in.
Dat kan hier: ik wil meedoen!

Tenslotte voor je agenda: 't is in week 36, 3 tm 9 september. Eventueel beginnen we 2 september als dat nodig blijkt.

Met vriendelijke groet
Namens Team CK 2018,
Martijn en Edwin

 
     
     
  Foto´s finalisteren Open veteranen toernooi 2018

Bekijk hier de foto's van de finalisten van het Open Veteranen Toernooi 2018. 

 
     
     
  Bijna is het zover: de FEESTWEEK!

Beste leden, feestbeesten en ander gespuis,

Na een jaar van competitiewedstrijden, ranking bewaking en andere tennisdrama’s is het bÍjna zover om even te ontspannen tijdens de grote aanstaande feestweek. Om toch eventuele onnodige stress weg te halen, hierbij nog enige geruststellende informatie.

Voor het diner op dinsdag 28 aug. en donderdag 30 aug. is het niet nodig om je in te schrijven, je kan gewoon aanschuiven voor € 7,- pp.

Ook voor de BBQ op vrijdag 31 aug. is geen inschrijving nodig. Kosten € 5,- pp.

De Pubquiz op donderdag 30 aug. is reeds voltekend en dit geldt bijna ook voor het jeugdevent.

Als klap op de vuurpijl is er ook geen inschrijving nodig voor de Racketavond. Eenieder is welkom om mee te doen, maar dan wél in Wimbledon outfit. Desgewenst mag deze genderneutraal zijn. Onze onvolprezen fotograaf Marc Litjens zal de camera hanteren om hiermee nostalgische plaatjes te schieten. Voor de houten rackets wordt gezorgd.

Komt allen in grote getale!

Bekijk hier het volledige programma:

 

 
     
     
  Inschrijving nieuwe trainingsronde geopend!

Vanaf begin oktober beginnen de nieuwe trainingen weer. De jeugd schrijft zich in voor een geheel jaar (36 lessen) en de senioren schrijven zich in voor het najaar (19 lessen van oktober tot maart).

De inschrijving sluit op vrijdag 14 september. Wees er snel bij want vol = vol. ​

Schrijf je in via deze link

 
     
     
  Feestweek

Beste leden en jubileumvierders,
Het kan jullie inmiddels niet meer ontgaan zijn welke fantastische activiteiten we van 26 augustus tot en met 1 september hebben vanwege ons 50-jarig jubileum.
We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij! We raden je ook aan alle activiteiten alvast in je agenda te zetten, voor zover je dat nog niet had gedaan. Zo hoef je niets te missen. Want één ding is zeker: het belooft een topweek te worden!

En wist je dat:
- De openingsreceptie en het luchtgitaar event in tijd naadloos op elkaar aansluiten? Je kunt na de gezellige receptie dus gewoon op de baan verder, waar je een wervelend optreden te wachten staat van een te gekke band van eigen (club)bodem.

- Er fantastische prijzen te winnen zijn tijdens de loterij? De loterij wordt geopend tijdens het luchtgitaar event en de opbrengst gaat naar het goede doel: het Jeugdsportfonds. Ook de hoofdprijs is niet mis! Deze wordt gesponsord door HT Sports.

- Je voor veel activiteiten niet in hoeft te schrijven? Ook voor het eten (het diner op 28 en 30 augustus en de bbq op 31 augustus) hoef je je niet in te schrijven.

- Je bij de racketavond niet zelf hoeft te zorgen voor een houten racket? Deze worden door de club geregeld.

- De deelnemers van het G-tennis het fantastisch vinden als je ze op 1 september tussen 10.30 uur en 12.00 uur komt aanmoedigen?

- Het slotfeest een spetterende afsluiting van de jubileumweek wordt? Het belooft een grandioos feest te worden.
 
     
     
  Vacatures Vereniging

Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen gezellige & sportieve activiteiten en toernooien bij TVRosmalen. Kom een handje helpen! 

Voor een toernooi zijn wij nog op zoek naar een of meerdere vrijwilligers. 
 
Vacatures toernooicommissies  
Ben jij die enthousiaste tennisser die graag zijn of haar steentje wil bijdragen om van de Herfsttrophy in oktober een topweek te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
Het toernooi vraagt om ca. 4 - 6 keer per jaar overleg met je mede-commissieleden over de opzet van het toernooi, inschrijving, planning, inzet tijdens toernooidagen (per toerbeurt), banen toewijzen, standen bijhouden en niet te vergeten het uitdelen van de prijzen!  

Vacature Bar en Culinaire commisie:
De barcommissie zorgt voor de barbezetting in het paviljoen. Als lid van de barcommissie plan je je eigen bardiensten (via Jiba). Het gaat om een aantal diensten per half jaar, die je alleen of samen met iemand anders invult.
Er zijn regelmatig momenten waarop er uitleg is over de barwerkzaamheden of je kunt een aantal keer met iemand meedraaien.
De culinaire commissie zorgt voor de bereiding van maaltijden op zaterdagen tijdens de competitie, het open clubkampioenschap en het veteranentoernooi. Daarnaast verzorgt zij hapjes tijdens de clubkampioenschappen en de nieuwjaarsreceptie.
Soms wordt de culinaire commissie om hulp gevraagd door andere commissies.

Vrijwilliger 50-jarig bestaan 
Wil je meehelpen om van het 50-jarig bestaan een top feest te maken meld je dan nu aan als vrijwilliger via een e-mail naar vrijwilliger@tvrosmalen.nl 


Voor vragen over deze vacatures of om je als vrijwilliger aan te melden voor de organisatie van het 50-jarig bestaan mail naar: vrijwilliger@tvrosmalen.nl.
Meer informatie over deze en andere vacatures is te vinden op de website
 
     
     
  Vacatures Stichting

De Stichting Tennisfaciliteiten Rosmalen is verantwoordelijk voor een gezonde exploitatie van de tennisbanen en het horecapaviljoen aan de Sportlaan. 
 
Het bestuurslid Facilitaire Zaken houdt zich bezig met aansturing van alle benodigde (onderhouds)werkzaamheden aan de facilitaire zaken (banen, paviljoen, groenvoorziening, etc.) en aanverwante zaken. Een vast contactpersoon onder het bestuurslid Facilitaire Zaken zorgt voor het dagelijkse contact met de onderhouds- en groencommissie. 
 
Het bestuur zit sinds mei 2017 zonder bestuurslid Facilitaire Zaken, dus de vacature is per direct. 

Meer informatie over deze functie is te krijgen bij Paul Bongers, telefonisch te bereiken op 06-51395027 of via e-mail p.bongers@home.nl.

De secretaris houdt zich bezig met het maken en verzenden van de agenda + notulen van de bestuursvergaderingen, de administratie van de verzekeringsportfeuille en overige administratieve werkzaamheden. De secretaris coördineert de samenstelling van het jaarverslag + jaarrekening, beleidsplan + begroting en de prognose. 

De huidige secretaris, Olga Diemel, stopt per december 2018. Bij voorkeur start de nieuwe secretaris eerder, zodat er voldoende tijd is om de nieuwe secretaris in te werken. 

Graag komen we in contact met mensen die deze functie ambiëren. De persoon die we zoeken moet lid zijn van TV Rosmalen.

Meer informatie over deze functie is te krijgen bij Olga Diemel, telefonisch te bereiken op 06-28809630 of via e-mail secretarisstfr@gmail.com.

 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb