Nieuwsbrief 11
2018-11 nov
 
 
     
  Vrijwillig talent gezocht!

Onze vrijwilligers maken de vereniging tot een succes!

Wekelijks zetten vele vrijwilligers zich in voor onze tennisvereniging. Niet alleen óp de baan, maar ook naast de baan. Zij verrichten diverse onderhoudswerkzaamheden, zijn actief achter de bar, binnen commissies of het bestuur. 

vrijwilliger.jpg

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het reilen en zeilen van onze tennisvereniging. Voldoende inzet zorgt voor een goede werkverdeling, gezellige competitie- en toernooidagen, voldoende barbezetting en een goed verzorgd tennispark.

Onder het motto aan al het goede komt een eind hebben een aantal vrijwilligers aangegeven het stokje over te willen dragen. Hierdoor zijn wij op zoek naar een nieuw vrijwillig talent. Zie onderstaande beknopte functie omschrijvingen.  

Interesse of nieuwsgierig naar meer informatie over de inhoud van de functies?

Mail dan naar vrijwilligers@tvrosmalen.nl

Ledenadministrateur
- Up-to-date houden ledenadministratie
- Communicatie / informatieverstrekking met (nieuwe) leden
- Communicatie met KNLTB over mutaties
- Kerncompetenties: communicatief, accuraat en kennis van automatische gegevensverwerking

Voorzitter Technische Commissie (TC)
- TC voorzitten, taakverdeling coordineren en TC vertegenwoordigen binnen het verenigingsbestuur
- Coordineren algeheel technisch beleid
- Budget bewaking
- Overleggen met en onderhouden vakinhoudelijk contact met de trainer(s)
- Kerncompetenties: communicatief, teamplayer, ervaring en deskundigheid tennistechnische zaken en goed kunnen coordineren en organiseren

Voorzitter Recreatiecommissie (RC)
- RC voorzitten, taakverdeling coordineren binnen RC en RC vertegenwoordigen binnen het verenigingsbestuur
- Zorgt voor diverse recreatieve activiteiten ten behoeve van alle groepen binnen de vereniging,  voor diverse , jaarplanning en budget
- Zorgt voor goede communicatie met het bestuur en met overige commissies, bijvoorbeeld met de barcommissie
- Kerncompetenties:  communicatief, creatief,  enthousiast,  teamplayer en goed kunnen coordineren en organiseren

 
     
     
  Bardiensten

Hallo Allemaal,

Wij, Ed en Joyce, willen net als jullie en veel andere leden heel graag dat we binnen TV Rosmalen de vrijwillige bardienst behouden. Dat geeft onder andere onze vereniging zo’n fijne sfeer. We hebben ons dan ook bij het bestuur gemeld om de komende 2 jaar ons in te zetten om het enthousiasme rondom bardiensten en de invulling daarvan (verder) uit te breiden. Daarbij hebben we natuurlijk jullie steun heel hard nodig!

Aan de huidige barleden is al een uitnodiging gestuurd voor een gezellige barbijeenkomst op maandag 3 december vanaf 8 uur. Onder het genot van een drankje en een hapje, willen we graag ideeën delen (en ontvangen) over de toekomst van de vrijwillige bardienst. We zijn al heel blij met de waardevolle reacties die we tot op heden hebben mogen ontvangen.bardiensten.JPG

Uiteraard is iedereen van harte welkom die ook graag barvrijwilliger wil worden, maar er tot op heden niet aan toe is gekomen zich hiervoor aan te melden. Je bent van harte welkom! Wil je meer informatie over bardiensten, stuur ons dan even een berichtje. We plannen binnenkort in ieder geval een introductie avond voor nieuwe vrijwilligers, zodat zij zich ook als een vis in het water voelen achter de bar.

Komende week wordt het rooster voor de bardiensten voor het eerste half jaar van 2019 klaargezet. Uiteraard kunnen op 3 december de door jou gewenste dagen voor bardienst uit worden gezocht en kunnen we direct inschrijven.

We hebben begrepen dat de link naar het inschrijven soms wat lastig te vinden is, dus hierbij alvast deze link: aanmelden voor de bardienst: https://mijn.knltb.club/clubs/cefee2a9-a3a8-4a4f-aa8a-e54743bf17a5

Mocht je problemen hebben met het invullen, laat het ons weten (bardiensten@tvrosmalen.nl), want we helpen je graag (en we willen je anders best even inschrijven 😉)

Tot gauw

Ed en Joyce
 
     
     
  Speelsterktebepaling 2019

Informatie over de speelsterktebepaling 2019

Onderstaand bericht is vanuit de KNLTB verstuurd:
Voor veel verenigingen komt het einde van het tennisseizoen 2018 in zicht en dat betekent dat de speelsterktes voor 2019 kunnen worden bepaald. In november worden jaarlijks voor alle actieve leden de nieuwe speelsterktes bepaald op basis van het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS). Leden zijn erg nieuwsgierig of de resultaten die ze hebben behaald in competities en toernooien hebben geleid tot een hogere rating?

Donderdag 15 november 2018 zal de nieuwe speelsterkte voor 2019 voor ieder KNLTB-lid zichtbaar zijn in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. Tevens ontvangt ieder KNLTB-lid op deze dag een e-mail met alle informatie over de speelsterktebepaling en een uitleg waar ze hun nieuwe speelsterkte voor 2019 kunnen vinden. Daarnaast bevat deze e-mail ook de informatie over hoe men een verzoek tot speelsterktewijziging kan indienen. Zo'n verzoek kan door een speler zelf ingediend worden via een online formulier. Om alle leden hierover te informeren, willen we je vragen om de informatie in deze e-mail te verspreiden binnen jouw vereniging.

Klik hier voor de procedure speelsterktebepaling 2019. 


Heb je na het lezen van deze e-mail nog vragen? We beantwoorden ze graag via wedstrijdtennis@knltb.nl.

 
     
     
  Facebook: TVRosmalen

De Facebookpagina van TV Rosmalen wordt steeds meer gebruikt. Je vindt hier actueel nieuws en leuke foto's.

Volg TV Rosmalen ook op Facebook en "like" onze pagina: tvrosmalen

Vind_ons_leuk_Facebook.jpg
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb