Nieuwsbrief 5
2019-10 okt
 
 
     
  NIEUWE RONDE BITTERBALLEN COMPETITIE 2019-2020

Beste (spelend wachtlijst) leden van TV Rosmalen,

Het is weer bitterballentijd. Voor alle leden vanaf 16 jaar. Inschrijven voor dit succesvolle tennisevenement kan vanaf nu op toernooi.nl. Zoals gebruikelijk spelen we op vrijdagavond en zondagmiddag. Schrijf je in vóór 27 oktober en vraag al je tennismaatjes om ook mee te doen. Het wordt weer een mooie tenniswinter....

Laten we er met z’n allen een mooie en gezellige interne competitie van maken met veel tennis- en bitterballenplezier.

Meer informatie: vraag het aan Albert, Annemiek, Corine, Dian, Ed, Marit, of Thijs.

 
     
     
  HERFSTTROPHY

Je kunt je weer inschrijven voor het Herfsttrophy "Brunch" toernooi.
Het is Herfstvakantie en we spelen zoveel mogelijk in de ochtend.  
Voor ouders en kinderen zullen er in de ochtend broodjes en koffie  klaar staan.
Schrijf je snel in (voor 6 oktober)!


 
     
     
  KUNST IN HET PAVILJOEN VAN MARK LITJENS

Op dit moment hangen zesKunst_aan_de_muur_20190922_162212.jpg van mijn foto's aan de wanden van het clubhuis. Ik fotografeer al sinds 1984, het jaar waarin mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg. Dat er vervolgens ook nog een donkere kamer moest komen, werd al snel duidelijk: het fotografievirus had toegeslagen en is nooit meer weggegaan.

Sinds 1984 kijk ik altijd en overal om mij heen, op zoek naar iets fotowaardigs. Daarnaast fotografeer ik veel voor mijn werk: als journalist lever ik waar mogelijk ook beeld aan dat bij mijn artikelen past. Met name portretten van geïnterviewden. Mijn hobby als werk, hoe mooi wil je het hebben?

Op mijn website (www.marklitjens.nl) zijn voorbeelden van mijn schrijf- en fotowerk te vinden. Onder het kopje 'Aan de wand' publiceer ik met regelmaat nieuwe foto's die te koop zijn. Afgedrukt op canvas, hout, IXXI, plexiglas, papier, aluminium, kortom op alles wat past bij jouw stijl. Ook de in het clubhuis gepubliceerde werken vind je hier terug.

Ik ben heel benieuwd naar reacties op de geëxposeerde werken. Laat daarom gerust een reactie achter op foto@marklitjens.nl.


 
     
     
  NIEUWS VAN DE LEDENADMINISTRATIE

Opzeggen vóór 01-11-2019

Opzeggingen voor het nieuwe seizoen moeten binnen zijn vóór 01-11-2019! Zie ook: http://www.tvrosmalen.nl/content/6/ledeninformatie/65/opzegging/.

Nieuwe foto op tennispas

Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Stuur me dan per e-mail een foto onder vermelding van je naam (en bondsnummer). Je foto kan gedurende het hele seizoen aangepast worden!

Wijzigen NAW-gegevens

Wil je je e-mailadres wijzigen of wil je je mobiele nummer in de ledenlijst vermelden of ben je verhuisd? Geef wijzigingen in je NAW-gegevens per e-mail aan mij door.

Met sportieve groet,

Marleen Lenssen

Ledenadministratie TV Rosmalen
ledenadm.tv.rosmalen@gmail.com

 
     
     
  NIEUWE TRAININGSINDELING JEUGD & SENIOREN BEKEND!

De indeling van de nieuwe trainingsronde is bekend! 

Benieuwd wanneer je ingedeeld bent?

Ga naar:
De jeugd gaat naar:  Training / Training Jeugd / Indeling.
De senioren gaan naar:  Training / Training Senioren / Indeling.

De trainingen beginnen in de week van maandag 30 september

 
     
     
  HOE DRAAG JIJ JE STEENTJE BIJ?

Onze vrijwilligers maken de vereniging tot een succes!  
 
Wekelijks zetten vele vrijwilligers zich in voor onze tennisvereniging. Niet alleen óp de baan, maar ook naast de baan. Zij verrichten diverse onderhoudswerkzaamheden, zijn actief achter de bar, binnen commissies of het bestuur.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het reilen en zeilen van onze tennisvereniging. Voldoende inzet zorgt voor een goede werkverdeling, gezellige competitie- en toernooidagen, voldoende barbezetting en een goed verzorgd tennispark. 
 
Kruiwagen_met_stenen.jpgVoor deze functies zijn wij met smart op zoek naar leden en/of ouders van jeugdleden die graag hun steentje willen bijdragen aan het reilen en zeilen binnen onze tennisvereniging:

Ledenadministrateur (ca. 1 uur per week)
Up-to-date houden ledenadministratie
Communicatie / informatieverstrekking met (nieuwe) leden
Communicatie met KNLTB over mutaties.

Verenigingscompetitieleider(s) jeugd 
Om de competitie van de jeugd goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar een aantal leden en/of ouders van (jeugd)leden die zich graag willen inzetten voor het goed laten verlopen van de competitie (voor- en najaar).
Een VCL’er stemt het competitieaanbod van de vereniging af met de technische- en of jeugdcommissie, verzorgt de inschrijving van de competitieteams bij de KNLTB en is aanspreekpunt voor de jeugd competitiezaken binnen de vereniging.

Lid onderhoudscommissie
Zin om gezellig samen met collega’s een aantal uur per week te zorgen voor het reguliere onderhoud van de tennisaccommodatie, banen en netten in conditie te houden (vegen, bladblazen, checken of deze bespeelbaar zijn e.d.) en klussen in en om het tennispaviljoen en tennis park uitvoeren?
Meld je aan! Want vele handen maken ligt vrijwilligers-werk!

Kijk voor meer informatie op de website

Of mail naar: vrijwilliger@tvrosmalen.nl 
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb