Nieuwsbrief 7
2019-12 dec
 
 
     
  INSCHRIJVEN 2E RONDE BITTERBALLEN COMPETITIE 2019-2020

Beste (spelend wachtlijst) leden van TV Rosmalen,

Het is weer bitterballentijd. Voor alle leden vanaf 16 jaar. Inschrijven voor dit succesvolle tennisevenement kan vanaf nu op toernooi.nl. Zoals gebruikelijk spelen we op vrijdagavond en zondagmiddag. Schrijf je in vóór 10 januari en vraag al je tennismaatjes om ook mee te doen. Het wordt weer een mooie tenniswinter....


 
     
     
  INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE SENIOREN 2020 GEOPEND

Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de senioren voorjaarscompetitie 2020.

De inschrijving sluit op donderdag 2 januari om 23:59 uur.

Inschrijven is mogelijk via deze link


 
     
     
  IEDERE VRIJWILLIGER IS EEN STER!!

Rosmalen, 8 november 2019

Beste vrijwilligers, 

Hartelijk welkom op ons DankJeWelFeest van TV Rosmalen. Geweldig, dat jullie in zulke groten getale zijn gekomen om samen met de besturen van de Stichting en de Vereniging dit traditionele feest te vieren.

De twee besturen, met gelukkig ook wat extra hulp, zullen vanavond proberen jullie zo goed mogelijk te verzorgen en jullie hopelijk een leuke avond bezorgen!

Vooraf wil ik graag drie mensen extra bedanken, die zich voor dit feest bijzonder hebben ingespannen. Dat zijn Suzanne en Olga namens de besturen. En Peer die straks de pub quiz zal presenteren, die door Jan en Loek in elkaar gezet is. Super bedankt alle vijf! 

Dit jaar staat het feest in het teken van de STER en iedereen kan straks bij de pub quiz bewijzen of hij of zij inderdaad een ster is.

Alhoewel… een groot deel van de aanwezigen hoeft dat sowieso niet te bewijzen, want zij zijn al vrijwilligSTER. Aan de heren dus om te laten zien wat ze in hun MARS hebben.

Vanavond dus een feest, waar men zich moet bewijzen, ook al vinden wij, dat iedere vrijwilliger al een STER is. Gelukkig is er na de quiz nog ruim de tijd om de voetjes van de vloer te gooien en te laten zien dat daarop ook vele STERREN te zien zijn.

Een STER schijnt, een STER geeft licht en een STER is nadrukkelijk aanwezig. Ik hoop dat dat ook blijft gelden voor onze STER vrijwilligers hier nu aanwezig in ons paviljoen en ook niet te vergeten degenen die nu niet aanwezig zijn. Want er zullen vast nog heel veel leden zijn die na het horen van deze geweldige feestavond zich achter de oren krabben en er spijt van hebben dat ze of niet gekomen zijn. Of überhaupt helemaal géén vrijwilliger zijn.

We kunnen namelijk niet zonder: binnen alle commissies zijn mensen nodig, of het nou de culi, de groen, de bar, of de jeugdcommissie is, of het zitting nemen in één van beide besturen. TV Rosmalen blinkt uit vanwege de inzet van vele STERvrijwilligers en dat moet zo blijven ook.

WIKIPEDIA zegt over de STER en zijn helderheid: Niet alle sterren zijn constant, ze variëren in helderheid en hebben af en toe een begeleider die het licht tegenhoudt. Nou, dat mag bij ons niet gebeuren! Onze STERREN moeten blijven schijnen! Ik stel zelfs als doel, dat we een STERRENhemel krijgen, zoals in bijvoorbeeld Griekenland bij een heldere hemel tijdens een zomerse avond.

Veel sterren maken namelijk het werk wat gedaan moet worden heel wat lichter, want het vrijwilligerswerk zal alleen maar toenemen.

Vooralsnog is jullie inzet het afgelopen jaar TOP geweest en zijn jullie voor mij allemaal een STER en hebben dus dit feest dik verdiend.

Dus we gaan vanavond genieten van een goed verzorgd buffet, een gezellige pub quiz en afsluitend een dansje op de vloer met de muziek van onze DJ. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk drankje.

Veel plezier vanavond, geniet ervan en hopelijk allemaal tot volgend jaar!

Ton van de Wiel
Voorzitter TV Rosmalen

 
     
     
  HOE DRAAG JIJ JE STEENTJE BIJ?

Onze vrijwilligers maken de vereniging tot een succes!  
 
Wekelijks zetten vele vrijwilligers zich in voor onze tennisvereniging. Niet alleen óp de baan, maar ook naast de baan. Zij verrichten diverse onderhoudswerkzaamheden, zijn actief achter de bar, binnen commissies of het bestuur.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het reilen en zeilen van onze tennisvereniging. Voldoende inzet zorgt voor een goede werkverdeling, gezellige competitie- en toernooidagen, voldoende barbezetting en een goed verzorgd tennispark. 
 
Kruiwagen_met_stenen.jpgVoor deze functies zijn wij met smart op zoek naar leden en/of ouders van jeugdleden die graag hun steentje willen bijdragen aan het reilen en zeilen binnen onze tennisvereniging:

Ledenadministrateur (ca. 1 uur per week)
Up-to-date houden ledenadministratie
Communicatie / informatieverstrekking met (nieuwe) leden
Communicatie met KNLTB over mutaties.

Verenigingscompetitieleider(s) jeugd 
Om de competitie van de jeugd goed te laten verlopen zijn wij op zoek naar een aantal leden en/of ouders van (jeugd)leden die zich graag willen inzetten voor het goed laten verlopen van de competitie (voor- en najaar).
Een VCL’er stemt het competitieaanbod van de vereniging af met de technische- en of jeugdcommissie, verzorgt de inschrijving van de competitieteams bij de KNLTB en is aanspreekpunt voor de jeugd competitiezaken binnen de vereniging.

Lid onderhoudscommissie
Zin om gezellig samen met collega’s een aantal uur per week te zorgen voor het reguliere onderhoud van de tennisaccommodatie, banen en netten in conditie te houden (vegen, bladblazen, checken of deze bespeelbaar zijn e.d.) en klussen in en om het tennispaviljoen en tennis park uitvoeren?
Meld je aan! Want vele handen maken ligt vrijwilligers-werk!

Kijk voor meer informatie op de website

Of mail naar: vrijwilliger@tvrosmalen.nl 
 
     
     
  SLUITING PAVILJOEN VANAF MAANDAG 23 DECEMBER T/M 1 JANUARI

Het paviljoen is dicht vanaf maandag 23 december t/m 1 januari.
Uiteraard blijft toegang tot het park mogelijk met het ledenpasje.

 
     
     
  NIEUWJAARSRECEPTIE EN ALGEMENE LEDENVERGADERING

- Op zondag 5 januari is er de Nieuwjaarsreceptie, van 16.00 uur tot 19.00 uur, waarbij alle leden van harte welkom zijn om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar

- Op maandag 27 januari vindt de algemene ledenvergadering plaats: ook hier worden alle leden voor uitgenodigd: de vergaderstukken kunnen een week van te voren opgevraagd worden.

- Per 01-01-2020 is het gehele tennispark rookvrij
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb