Nieuwsbrief 18
Bar 2 apr
henk.jpg
 
 
     
  Vers van de tap

Beste ,

Hierbij ontvang je een nieuwe "Vers van de tap" nieuwsbrief.
 
     
     
  Uitje barvrijwilligers: met de Skoelbuzz naar.. Wijlre

Skoelbuzz.jpeg

Op uitnodiging van onze leverancier HEINEKEN gaan we op vrijdag 13 juni met onze vertrouwde Skoelbuzz naar de Brand Bierbrouwerij in het Limburgse Wijlre. We vertrekken om 13.00 uur stipt. Van 15.00 uur tot 18.00 uur is er tijd voor een rondleiding door de brouwerij, een bezoek aan het Brand museum en voor het proeven van Brand’s speciaalbieren. We verwachten rond 20.00 uur weer thuis te komen. Bij voldoende animo kijken we vanaf 21.00 uur in het paviljoen samen naar de wedstrijd Nederland – Spanje. Brand rekent op een gezelschap van 30 personen. Meldt je dus snel aan bij tvrdesk@gmail.com.

BP_BrandCommercial_170311_242.jpgbrandgeveul.JPG

 
     
     
  Prijs bier en wijn per 1 mei 2014 10 cent omhoog

Recente prijsstijgingen van onze leveranciers én accijnsverhogingen (op zowel alcoholische als diverse niet alcoholische dranken) leiden tot een kleine prijsverhoging voor een aantal consumpties. Bier en wijn worden 10 cent duurder. De prijs van alcoholvrij bier, van koffie en thee en die van een glas frisdrank blijft ongewijzigd. De prijs van alle flesjes fris en sportdrank gaat wel omhoog, met 20 cent. Verder gaat de prijs van zakjes chips en chocolate bars omhoog van € 0,90 naar € 1,00. De prijsverhogingen gaan in per 1 mei 2014. Alle nieuwe prijzen hangen met ingang van die datum duidelijk vermeld op de grote prijslijst achter de bar.
 
     
     
  Affligem op het vat

Sinds kort hebben we het Belgische abdijbier Affligem opAffligem_bokaal.jpg de tap, waarvan het recept vastligt in de Formula Antiqua Renovata. Als de Benedictijner monniken na de hoogmis hun Affligem Blond (6,8%) aanprijzen, gebruiken ze woorden als ‘zachte mout- en noottoetsen, gevolgd door een ronde smaak van tropisch fruit, aangevuld met een heerlijke, droge, licht bittere gistafdronk’.  Onze eigen ‘pater familias’ Henk Kops heeft minder woorden nodig: ‘gewoon erg lekker’.
 
     
     
  Barrooster

Ineke en Titia hebben enorm veel werk verzet om in het 1e halfjaar van 2014 alle bardiensten in te plannen. Vooral de drukke competitiedagen op vrijdag en zaterdag was het passen en meten, mede doordat veel barvrijwilligers zelf competitie spelen. Al met al zijn we zeer tevreden over de planning dit 1e halfjaar van 2014. We zullen richting de clubkampioenschappen eind juni nog een keer een beroep doen op jullie. Begin juni stellen we ook het rooster voor het 2e halfjaar open.
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb