Nieuwsbrief 17
FeestweekTVR5011 aug
 
 
     
  Openingsreceptie

Vanaf 15.00 uur verwelkomen wij op zondag 26 augustus graag alle leden, oud leden bestuursleden, oud bestuursleden, trainers en familieleden van leden en sponsoren tijdens de receptie. Iedereen is van harte welkom. Het officiële gedeelte van de receptie met o.a. huldiging en onthulling zal na 16.00 uur plaats vinden. De heren op de foto hieronder weten al waar het gaat gebeuren. 
Foto_nieuwsbrief_openingsreceptie.jpg
Ook nieuwsgierig wat hier staat te gebeuren? Kom dan zondag 26 augustus naar de receptie!
 
     
     
  Loterij

Er zijn fantastische prijzen te winnen tijdens de loterij. De loterij wordt geopend tijdens de openingsreceptie op 26 augustus. Loten zijn vanaf dan, de hele feestweek, te koop aan de bar. De winnaar en opbrengst van de loterij worden bekend gemaakt tijdens het slotfeest. Alle prijzen worden gesponsord door HT Sports. 
En heel belangrijk: met de loterij STEUN je het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar het jeugdsportfonds. Meer informatie over dit goede doel lees je op https://jeugdfondssportencultuur.nl/ of https://www.facebook.com/JeugdfondsSportenCultuursHertogenboschVught/. 
 
     
     
  Wijziging programma: Luchtgitaarevent

Op zondag 26 augustus stond na de openingsreceptie om 16.30 uur ook een luchtgitaarevent gepland. Inmiddels is bekend geworden dat het optreden van de band is verplaatst naar het slotfeest op zaterdagavond 1 september. Daarmee komt het luchtgitaarevent op zondag te vervallen. Op die manier is de band een meer integraal onderdeel van de feestweek geworden. Het muziekspektakel blijft overigens hetzelfde. Naast de dj -met live saxofonist en percussionist- staat ons om 22.30 uur een grandioos rockoptreden te wachten met niemand minder dan 5 van onze eigen clubleden: Martijn Leskens (bass), Martijn van den Elsen (gitaar), Jack Donker (gitaar), Frank Kentin (zang/gitaar) en Ron Coolen (drums). En neem gerust je tennisracket (of ander luchtgitaarinstrument) mee, want het is natuurlijk wel zo leuk om zelf mee te rocken op je luchtgitaar! Tijdens het optreden wordt ook de opbrengst van de loterij en de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt. Nog meer reden om het slotfeest niet te willen missen dus!
Meld je nu aan via de Facebookpagina of via https://www.tvrosmalen.nl/luchtgitaar-event/
Foto_bij_luchtgitaarevent.jpg
 
     
     
  G-tennis

 Op 1 september gaan we met z’n allen de G-tennissers in het zonnetje zetten. We zouden het leuk vinden als jij, je vrienden en/of familie daar ook bij zijn! Iedereen wordt om half 11 bij de tennisbanen verwacht om een erehaag te vormen voor de spelers. En daarna kunnen we tot 12.00 uur genieten van een mooi, gezellig en spannend toernooitje tussen de spelers. En hoe leuker de aanmoediging hoe beter, want we willen de spelers echt als ware sterren toejuichen. 
 
Foto_bij_G_tennis.jpg
Kom je ons aanmoedigen? V.l.n.r: Trainer Olaf, Sander, Paula, Bibian, Hilde, Tom en Chantal.
 
 
     
     
  Wat je verder nog moet weten tijdens de feestweek

  • Vergeet je tennispasje niet mee te nemen op de racketavond!  Voor houten rackets en…. aardbeien met slagroom, wordt gezorgd.
  • Kom op de racketavond in je mooiste Wimbledon (witte) outfit. De mooiste outfit verdient een prijs.
  • Het clubhuis is op donderdagavond bezet vanwege de pubquiz. Je kunt dan wel tennissen op de baan, maar na afloop niet in het clubhuis zitten.
  • Je kunt dinsdag, donderdag én vrijdag bij de club dineren, dat hoef je niet te reserveren.
  • Fris, bier en wijn zijn de hele feestweek verkrijgbaar voor feestelijke prijzen.
 
 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb