Nieuwsbrief 8
Nieuwsbrief 2019-04 apr
 
 
     
  Ontvang € 5,- Korting voor Libema Open van 10 t/m 16 juni 2019 in Rosmalen

Dit jaar is TV Rosmalen weer partner van het enige gras tennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen (Autotron) van 10 t/m 16 juni 2019. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! 
 
Via de link en speciale code op de website krijgen leden van TV Rosmalen €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten! Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart! KikiBertens.jpg

 
     
     
  Beperkte mogelijkheden voor vrij spelen op zondagen tijdens voorjaarscompetitie van de jeugd

Dit jaar speelt de jongste jeugd met oranje en rode ballen ook (grotendeels)  op dezelfde speeldagen competitie als de groene en gele competitie. Dat betekent dat het druk is op de vereniging op een aantal zondagochtenden. Het betekent ook dat er een aantal zondagen niet of slechts beperkt vrij getennist kan worden, omdat de banen voor de competitie nodig zijn.

Kijk op de website voor een zo compleet mogelijk overzicht.

 
     
     
  Tennisballen voorjaarscompetitie senioren

 Voor het nieuwe seizoen heeft tennisvereniging Rosmalen gekozen om met een nieuwe tennisbal te gaan spelen. In samenwerking met HT Sports Rosmalen is gekozen voor de Tretorn Serie+ ballen. De Tretorn Serie+ is de offieciële bal voor de ATP Challenge Series. 


 
     
     
  Bastion Baselaar Open Jeugdtoernooi

In de eerste week van de meivakantie, 22 tot en met 26 april 2019, organiseert tennisvereniging Bastion Baselaar het Open Jeugdtoernooi. Het is een toernooi voor groen en geel.  

Lees snel verder en schrijf je in!

 
     
     
  Provinciale Jeugd Kampioenschappen 2019

Van 28 april t/m 4 mei (met uitloop op 5 mei) worden door het hele land de Provinciale Jeugd Kampioenschappen 2019 georganiseerd, zo ook in onze provincie Noord-Brabant (vanwege het vervallen van de KNLTB-districten worden er dus geen Districts Jeugd Kampioenschappen meer gehouden). 
En... de PJK 2019 tellen mee voor de Junioren Tour Brons! 

 
     
     
  Gastendiners Tennispaviljoens

Tennist u op dinsdag? Dan bent u ons misschien al eens tegen gekomen!

Wij zijn de kookgroep ‘Bij Bomans’ en we maken een keer per maand de keuken van uw tennisvereniging onveilig. Dan koken we met alles wat we in huis hebben en met alle potten en pannen die we in de keuken kunnen vinden voor – meestal oudere – bewoners van de wijk Molenhoek die we vergasten op een heerlijke etentje en een gezellige avond.


 
     
     
  Tennis4FUNkam: beter kan je zomervakantie niet beginnen!

Sport, plezier en avontuur. Dat staat je te wachten als je je nu inschrijft voor alweer de 6e editie van het Tennis4FUN kamp van TV Rosmalen.
 
Overnachten in tenten op de tennisbaan, de spooktocht, avontuurlijke spellen, chillen bij het kampvuur en nog veel meer sportieve activiteiten onder leiding van een groep enthousiaste kampleiders.
Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe activiteiten. Eén ding is zeker: je verveelt je geen moment op het Tennis4FUNkamp van onze club.
 
Inschrijving is vanaf nu weer mogelijk via de website. 

 
     
     
  Nieuwe KNLTB-pasjes

De KNLTB-pasjes zijn op te halen achter de bar in het clubhuis!

LET OP: de KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat en ook geen speelsterktes.

Vriendelijk verzoek aan iedereen: laat de pasjes alsjeblieft op alfabetische volgorde in de bakjes staan! Dat maakt het zoeken van de pasjes ook voor je medeleden een stuk eenvoudiger.

Sportieve groet,
Marleen Lenssen

Ledenadministratie TV Rosmalen

 
     
     
  Keukenhulpen gezocht voor de competitie

Voor de jeugdleden van TV Rosmalen:
Vind je het leuk om te helpen met koken tijdens de competitie?
Wil je extra zakcentje verdienen?
Ben je 13 jaar of ouder?
Stuur dan een mail naar tvrdesk@gmail.com en ik beantwoord jouw vragen!!

vriendelijke groet,
Ineke

 
     
 
Uw banner hier?
  Kopij aanleveren   Handig   Sponsors
  Heeft u kopij voor op de website of nieuwsbrief?
Dit kunt u dan mailen naar:
redactie@tvrosmalen.nl


  #  MIJN KLNTB
#  Jiba Afhangbord
#  Activiteiten

  Ceweb


© Copyright 2010 | Website | Contact | Gemaakt door: ceweb