Datum: 7 maart 2016
 
 
   
Wijkraadbijeenkomst op 22 maart om 19.30 uur in Windkracht 5
Op dinsdag 22 maart om 19.30 uur - 22.00 uur vindt de eerste openbare bijeenkomst van de Wijkraad De Groote Wielen van dit jaar plaats. Als bewoner van de Groote Wielen nodigen we je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Ook deze keer is het een informatieve bijeenkomst met voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Agenda d.d. 22 maart 2016
De onderwerpen die besproken worden zijn: 
  1. Follow up vorige wijkraadbijeenkomst 
  2. Update over de ontwikkeling van De Lanen aan de overzijde van de plas
  3. Oproep voor deelname aan initiatief buurtpreventie
  4. Update over ontwikkeling van Windkracht 5 tot een actief wijkcentrum
  5. Update  fietsoversteken, Vlietdijk, Oostelijke Landweg en andere verkeerszaken
  6. Update over ontwikkelingen rond de waterplas
  7. Toelichting over de aanleg van bruggen over de waterplas 

Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te mogen zien op deze avond. 

Tot dinsdag 22 maart! 

Politie Den Bosch op social media
politiesocialmedia_2.jpg  Sinds 1 maart is Politie Den Bosch ook op social media te vinden. Het gaat om informatie die voor iedereen uit de gemeente Den Bosch interessant kan zijn, voor Vinkel, Nuland en Rosmalen, dus ook voor jou.

Niets missen? Volg ze via de social media: 

Twitter, Facebook en Instagram zijn een mooie aanvulling op het BIN (Buurt Informatie Netwerk), waarin vooral informatie uit onze wijk centraal staat. Net als bij BIN-berichten roepen zij via deze kanalen onze hulp in. Dus volg Politie Den Bosch, want weet dat het merendeel van de aanhoudingen plaatsvindt dankzij informatie van onze bewoners.
 
Aanmelden voor BIN -erichten kan via www.bindb.nl


Regiotaxi als alternatief voor bus na 21.00 uur
Regiotaxi 's-Hertogenbosch is openbaar vervoer van deur tot deur in de regio. Voor alle inwoners van ’s-Hertogenbosch, dus ook Rosmalen. Vaak reis je dan met andere passagiers uit de wijk en kan het zijn dat de rit wat langer duurt. 
 
Hoe het werkt?
Bel (0900-5495490) minimaal één uur van tevoren door wanneer je wilt reizen en waarheen. Voor ritten die je reserveert met een gewenste aankomsttijd, moet je minimaal twee uur van tevoren de rit reserveren.

Regiotaxi ’s-Hertogenbosch rijdt van:
  • maandag - donderdag van 06.00 uur ’s morgens tot 01.00 uur ’s nachts
  • vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen van 06.00 uur ’s morgens tot 02.00 uur ’s nachts
Kosten: €5,85 per persoon (3 zones) 

Lees verder>>
Regiotaxi.jpg 

Extra tijdelijke sociale huurwoningen in De Groote Vliet
ImpressieWoningen_1.jpg  Om snel extra aanbod in woningen te creëren, stelt het college aan de gemeenteraad voor om kleine, tijdelijke sociale huurwoningen te realiseren. Onderdeel van het plan is dat er op drie kleinschalige locaties op braakliggende terreinen ongeveer 30 tot 35 woningen komen. In beeld hiervoor zijn de zuidkant van het bedrijventerrein de Groote Vliet (bij de Blauwe Sluisweg en Hooghemaal), gedeelte van bedrijventerrein Empel-Zuid (bij De Diepteweg en Balkbrug Oost) en een locatie nabij het transferium de Vliert (aan de Bruistensingel, tussen het spoor en de Stadionlaan).

Lees verder>>

Handige data
 
windkracht5.JPG 

Volg ons en mis niest in de wijk!
DGW.jpg  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de wijk? Volg ons via FacebookTwitter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Heb je nieuws over de wijk? Mooie foto's van de wijk? Of wil je wat delen met de hele wijk? Laat het ons weten en mail het naar info@wijkdegrootewielen.nl.

www.wijkdegrootewielen.nl - Twitter - Facebook - info@wijkdegrootewielen.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hieronder om uit te schrijven.