Datum: 11-09-2016
 
 
   
Sociaal ondernemer gezocht voor opzetten succesvol wijkcentrum

Op 20 september organiseert de initiatiefgroep in samenwerking met Welzijn Divers en de gemeente een grote bijeenkomst om met elkaar van gedachten te wisselen over de ambitie, een passend profiel van een kartrekker voor deze uitdagende klus op te stellen en een start te maken van het toekomstplan, waar vanuit de gemeente voldoende budget voor vrijgemaakt zal worden.
Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle bewoners van de Groote Wielen. Potentiële vrijwilligers voor Windkracht 5 die binnen de wijk bekend zijn, worden in ieder geval persoonlijk uitgenodigd, verder zal de uitnodiging via sociale media verspreid worden.

Heb jij het in je om het komende jaar van Windkracht 5 een bruisend wijkcentrum te maken en bewoners te activeren of denk je graag mee wat hiervoor nodig is?
Meld je dan aan via info@wijkdegrootewielen.nl of kom op 20 september om 19.30 naar Windkracht 5
 


Relevante data
  • 5 september t/m 2 december: Afsluiting Vlietdijk i.v.m. ingrijpende herinrichting (meer..)
  • 20 september: Bijeenkomst voor geïnteresseerden die willen meedenken of actief willen worden als kartrekker van wijkcentrum Windkracht 5 (meer..)
  • 23-24-25 september: Hippe Happen festival op het strandje
  • 1 november: halfjaarlijkse wijkraadbijeenkomst om 19.30 in Windkracht 5
bijeenkomst.JPG

2e Hippe Happen festival op 23-24-25 september
HippeHappen.jpg Op 23-24-25 september organiseren 5 vrijwilligers voor de 2e keer dit familie event met keukens op wielen en ludieke activiteiten aan het strandje in de Groote Wielen.
Wat kun je verwachten van deze tweede editie: heerlijke gerechten, kinderactiviteiten, platenbus, fotobus, muziek, theater!
Iedereen is van harte welkom (m.u.v. honden, die mogen het festivalterrein helaas niet op)! Toegang is gratis. Lees verder >>

Wijkraadbijeenkomst op 1 november vanaf 19.30 in Windkracht 5
Bewoners van de Groote Wielen zijn van harte welkom bij de tweede openbare bijeenkomst van dit jaar die de wijkraad organiseert. Het programma is ook deze keer weer bijzonder informatief met voldoende gelegenheid om vragen te stellen:
 
  • Stand van zaken rond de ontwikkeling van De Lanen aan de overzijde van de plas
  • Initiatiefnemers aan het woord over de zoektocht naar een kartrekker voor het maken van Windkracht 5 tot een actief wijkcentrum
  • Toelichting over aanleg Vlietdijk, Oostelijke Landweg en andere verkeerszaken

Actieve wijkbewoner gezocht voor de wijkraad in 2017
Aanmelden.jpg Kom jij als bewoner van onze wijk in 2017 ons team versterken, en zorg je samen met de kartrekker voor Windkracht 5 dat initiatieven van bewoners in De Groote Wielen nog beter worden ondersteund en dat we ook volgend jaar in een vroeg stadium betrokken worden bij plannen van de gemeente die bepalend zijn voor onze wijk?
Meld je dan aan via info@wijkdegrootewielen.nl of kom naar de bijeenkomst om 19.30 op 20 september of 1 november in Windkracht 5.

www.wijkdegrootewielen.nl - Twitter - Facebook - info@wijkdegrootewielen.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hieronder om uit te schrijven.