Datum: 9-3-2017
 
 
   
Kom vanavond naar de inloopbijeenkomst over het ontwerp van de brug over de plas
Brug.jpg Colijn Beton- en Waterbouw werkt momenteel aan het uitwerken van het schetsontwerp van de brug over de Groote Wielenplas. Bewoners zijn uitgenodigd om vanavond het ontwerp te komen bekijken tijdens een inloopbijeenkomst.  
 
Je kunt op elk moment tussen 17.00 en 19.30 uur binnenlopen en kennis maken met de projectleider en de aannemer die de nieuwe brug gaat bouwen. Zij zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. 
 
Datum: 9 maart 2017
Locatie: Windkracht 5, Deltalaan140
Tijd: van 17.00-19.30 uur
 
Heb je vragen?
Heb je vragen over de brug over de Groote Wielenplas? Neem dan contact op met de heer S. Fliervoet, projectleider van de afdeling Realisatie & Beheer Openbare Ruimte via brug_grootewielenplas@s-hertogenbosch.nl.

Onzekere tijden voor onze supermarkt, mogelijk vertrek medio 2018

De tijdelijke AH-supermarkt aan de Groote Wielenlaan moet daar in principe voor 8 juli 2018 vertrekken, zo blijkt uit een definitieve uitspraak van de Raad van State. In principe, want de gemeente Den Bosch heeft AH, vooruitlopend op deze uitspraak over de vorige vergunning, alweer een nieuwe vergunning verleend. Daarmee zou de supermarkt tot uiterlijk 8 juli 2023 zou kunnen blijven zitten. Maar over die vergunning moet de rechtbank Den Bosch nog een uitspraak doen.


Lees verder>>

Vrijwilligers gevraagd voor Buurtpreventie in De Groote Wielen

Sinds kort is Buurtpreventie ook gestart in De Groote Wielen. Een groep vrijwilligers is al gestart en roept andere buurtbewoners op zich ook aan te melden zodat de groep groter wordt en er regelmatiger buurtpreventie kan surveilleren in De Groote Wielen.
Aanmelden kan bij de wijkagent (Erik.bertrums@politie.nl)
 

buurtpreventie.jpg

Kom dinsdag 21 maart in Windkracht 5 naar de wijkraadbijeenkomst voor bewoners

Dinsdagavond 21 maart is vanaf 19.30 een bijeenkomst voor alle bewoners van onze wijk met daarin aandacht voor de volgende onderwerpen:

  1. Presentatie van de gemeente over de ontwikkelingen in de Lanen
  2. Update over ontwikkelingen rond verkeer, waaronder de Vlietdijk en nut en noodzaak van de Oostelijke Landweg
  3. Update over ontwikkelingen rond recreatie en waterplas
  4. Stand van zaken rond het dorps- en wijkbudget
  5. Update rond de werving van de kartrekkers voor vernieuwing van Windkracht 5

We zien jullie graag dinsdagavond 21 maart in Windkracht 5, we starten graag meteen om 19.30, met als verwachte eindtijd 21.30, zodat we na afloop nog kunnen napraten bij een kleine borrel!


www.wijkdegrootewielen.nl - Twitter - Facebook - info@wijkdegrootewielen.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hieronder om uit te schrijven.