Nr: 23-04-2013
Oranjemarkt en koningslinde
Beste buurtbewoners,

vlag.jpgAanstaande vrijdag, 26 april, is van 10.00 tot 12.00 uur Oranjemarkt bij kind- en wijkcentrum Meerlaer. Op de Oranjemarkt is het mogelijk om plantjes en knutselwerkjes te kopen, spelletjes te spelen, te genieten van de prachtige optredens en van onze (gezonde) hapjes en drankjes. Ook kunt u aanwezig zijn bij de officiële onthulling van de koningslinde.

Ons land heeft een traditie om ter ere van een nieuwe koning of koningin lindes te planten. Het planten van een boom bij een bijzondere gebeurtenis is een eeuwenoud gebruik. Vele monumentale bomen in Nederland danken er hun bestaan aan. De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft voor iedere kern in de gemeente een boom beschikbaar gesteld.

Iedereen is van harte welkom!

Karin van Zutphen
Directeur basisschool De Masten

koningslinde.jpg
Derde Maliskamp Bosloop zondag 12 mei 2013 vanaf 10.00 uur
En? Ben jij ook al aan het trainen voor de Maliskampse Bosloop? Schrijf je meteen in via www.inschrijven.nl. (Bosloop). Betaling a 4 euro hoeft pas op de dag zelf.

Bekijk de flyer:
bosloop_flyer.jpg

Lees verder
Geslaagd Paasfestijn

Wel 50 volwassenen en 60 kinderen uit Maliskamp vierden pasen dit jaar op de zandverstuiving. De kinderen genoten van het voetballen, dennenappels rapen  en vuurtje stoken.  De volwassenen snoepten van alle zelfgemaakte taarten.

geslaagd_paasfestijn.jpg

Zomer Event Maliskamp zaterdag 15 juni
Reserveer zaterdag 15 juni in je agenda voor het Zomer Event Maliskamp. Voor jong en oud.
Gras ipv Heesterperkjes
De gemeente 's-Hertogenbosch gaat kosten besparen door heesterperkjes te vervangen door gras. Ook in Maliskamp zijn enkele perkjes aangewezen voor vervanging. In de eerste week van mei zullen de bewoners aan de perkjes op de hoogte worden gesteld over deze maatregel. Indien hier bezwaar tegen bestaat is er de mogelijkheid om in overleg te treden met de gemeente om bijvoorbeeld de perkjes zelf te onderhouden. De gemeente heeft van haar plannen reeds enkele uitingen gedaan in diverse bladen.
Buurt Informatie Netwerk
Maliskamp nu nóg veiliger!

bin.gifIs er wel eens bij u of in uw omgeving ingebroken? Of zijn er auto’s gestolen of beschadigd? Dat zijn heel vervelende dingen. Iedereen wil zich veilig voelen, zeker in de buurt waar men woont en leeft. U kunt daar zelf een rol in spelen. Samen met uw buurgenoten werkt u aan een veilige en sociale buurt. U verhoogt het gevoel van veiligheid en helpt misdaden te voorkomen. Een veilige leefomgeving is voor iedereen van belang!
Lees verder
Doe mee aan leefbaarheid kerkgebied
Op de openbare wijkraadvergadering van 20 maart 2013 kwam bewoonster Erna Meijer met het goede idee om één keer per maand, op iedere 3e zaterdagochtend van de maand van 9.30 tot 13.00 uur met een groep vrijwilligers het gebied rond de kerk op te knappen. Mocht je het leuk vinden hieraan mee te doen dan kun je je aanmelden bij Erna: erna.verstappen@ziggo.nl
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb