Nr: 05-2013
header_3.jpg
Uitnodiging: dinsdag 28 mei - informatieavond Stichting Wijkbelangen
Kom ook dinsdag 28 mei naar de informatieavond van de Stichting Wijkbelangen Maliskamp . De avond start om 20.00 uur in Ons Trefpunt, Sint Jozefstraat 1. Tijdens deze informatieavond geven we uitleg over de activiteiten en voorzieningen waar de stichting zich voor inzet. en de plannen voor de toekomst.
Lees verder
Zonne-energie voor Maliskampers
zonne_energie.jpg

Zonne-energie is letterlijk hot. Op steeds meer daken, ook in onze wijk, zie je zonnepanelen (voor groene stroom) en zonneboilers (panelen voor warm water).

Het aanbod aan zonnepanelen en –boilers is inmiddels overweldigend. Je ziet door de bomen het bos nog maar nauwelijks. Toch is investeren in zonne-energie meer dan ooit zinvol: de prijzen van zonnepanelen zijn laag, je verlaagt direct je stroomrekening en je doet ook nog wat goeds voor het milieu.
Lees verder
Zomer Event Maliskamp zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 23.59 uur
Met veel plezier nodigen wij u uit voor het Zomer Event Maliskamp 2013. Op zaterdag 15 juni organiseert een enthousiast team buurtgenoten van de Stichting Wijkbelangen, Maliskamp Events, weer activiteiten voor jong en oud uit Maliskamp. Zo'n  200 buurtgenoten, klein en groot, doen deze dag mee aan een of meerdere activiteiten. Een leuke gelegenheid om kennis te maken en bij te praten met buurtbewoners, om iets te ondernemen, te beleven of te feesten met buurtgenoten. Voor het feest vanaf 20.30 uur is inschrijven niet nodig. Voor de BBQ en de activiteiten wel graag vooraf inschrijven.
Lees verder
buurtsuper.jpg
Yes! Weer een buurtsuper in Maliskamp
Yes! Hij gaat er weer komen.
Het begon met een discussie vanuit Rosmalens Belang over de relevantie van buurtsupers in kleine buurten. Algauw werd met diverse partijen gesproken, waaronder Cello en Support & Co. Helaas bleek dat de samenwerking tussen deze twee partijen niet rendabel zou zijn. Maar Cello liet het hier niet bij zitten. Het bestuur onderzocht de mogelijkheid zelf op te treden als exploitant. Dankzij een extern fonds bleek de opzet van een buurtsuper in het voormalige winkelpand aan de Bernadettestraat 9 wél rendabel. Lees verder
Lees verder
Bosloop mega succes
Maar liefst 150 deelnemers kende de bosloop van 2013. Het weer was goed, de organisatie was weer tip top in orde en het enthousisame onder de deelnemers was ongekend hoog. Om de sfeer in beeld te zien kijkt u bij de foto's.

Bekijk hier de 5 KM uitslag en hier de 10 KM uitslag.

fotos.jpg
Lees verder
Initiatiefgroep legt basis totaalvisie voor Maliskamp
De initiatiefgroep Maliskamp heeft in het laatste kwartaal van 2012 en het eerste kwartaal van 2013 bouwstenen verzameld voor een visie op de toekomst van Maliskamp. Leden van de initiatiefgroep hebben daarvoor gesprekken gevoerd met wijkbewoners, zich verdiept in de geschiedenis en nagedacht over de leefbaarheid en levendigheid van de wijk. Dit is vertaald in een prestentatie, die is gedeeld met wijkbewoners tijdens de openbare vergadering van de wijkraad op 20 maart 2013.

samenhang.jpg
Lees verder
Koningslinde basisschool de Masten geplaatst
koningslinde.jpg

koningslinde_2.jpg

koningslinde2.jpg
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb