Nr: 14 april 2009
header_1.jpg
Zondag: op zoek naar de schatten van de Hooge Heide
200904xx_Op_zoek_naar_de_schatten_van_de_Hoge_Heide.jpg
Als u iets bijzonders wilt meemaken en mee wilt doen aan de ontwikkeling van de Hooge Heide dan moet u aanstaande zondag vroeg uit de veren.
In de reeks "Zoeken naar de schatten van de Hooge Heide" worden 4 inspirerende ontmoetingen in de buitenlucht en een symposium georganiseerd. Als eerste is aanstaande zondag Maliskamp aan de beurt: 19 april, 's ochtends van 7 tot 9 uur
Onder het genot van een kopje koffie en thee vertellen we u eerst over de Hooge Heide. Daarna gaan we op pad met echte natuurliefhebbers en vogelkenners. Na de wandeling – rond 8.30 uur – wordt u beloond met een heerlijk ontbijt in ‘Ons Trefpunt’ Meer weten? Lees dan hier verder.
Overig nieuws
- Klik hier voor Notulen van de Openbare Wijkraadvergadering van 12 maart 2009

- Klik hier voor Zienswijzen voorontwerp bestemmingsplan “Buitengebied” en kadernota’s Hooge Heide Zuid en Coudewater, een brief aan B&W van s-Hertogenbosch d.d. 24 maart 2009

- Klik hier voor een samenvatting van het overleg op 10 april 2009 met aanwonenden over het bouwplan van school, kinderopvangcentrum en nieuw Trefpunt aan de St. Jozefstaat in Maliskamp

- Klik hier als u meer wilt weten over  inspraak op een wijziging Tracébesluit Omlegging Zuid-Willemsvaart met betrekking tot het spoortraject.

- Klik hier voor een verwijzing naar de site van de golfclub waar is een actuele pagina ingericht die de voortgang van de inrichting op Coudewater weergeeft.

- Klik hier voor 18 foto's van de "Nationale opschoondag, Bladhark- en borrelmiddag in het Lijsterbosje" die plotsklaps plaats had op de eerste lentedag, 21 maart.

- Klik hier voor een reactie van onze wijkgenoot Peter van Venrooy in het Brabants Dagblad met als titel: Moeten dieren wijken voor geasfalteerd groen?

- Klik hier voor nadere informatie over een presentatie die onze wijkgenote Netty Sommers in ONS TREFPUNT hield over een "beeldtelefoon" op 26 maart.

- Klik hier voor de presentatie die Ron Kuin tijdens de Wijkraadsvergadering van 12 maart gaf van het Definitief Ontwerp van de nieuwbouw van Kindercentrum De masten
Dossiers van projecten
Op onze site staan momenteel 3 "dossiers" voor u beschikbaar.
Chronologisch gerangschikt vindt u er wetenswaardigheden rond projecten om nog eens op terug te grijpen.
"ONZE LAAN"
Vandaag nummer 7 d.d. 31 januari 2002. U kunt het hier inzien OnzeLaan01.jpg
Ook van die mooie borden gezien?
IMAG0213WB600.jpg
Tuurlijk, maar daarover later meer ....
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb