Nr: 21-09-2009
Banner_website.jpg
Groot Onderhoud Speeltuin 't Lijsterbosje

Afgelopen voorjaar is met veel enthousiasme een grote schoonmaakactie gehouden om onze speeltuin in de wijk weer op te ruimen. Deze schoonmaakactie is een groot succes geweest en naderhand konden de kinderen weer volop spelen. 

lijsterbosje.jpg

Tijdens die dag is ook geconstateerd dat een aantal speeltoestellen in slechte staat van onderhoud verkeert en dat herstel dringend noodzakelijk is. Een aantal reparaties zijn inmiddels uitgevoerd, maar er moet nog heel wat werk verzet worden om alle toestellen weer in goede staat van onderhoud te krijgen.

Daarom willen we op zaterdag 26 september vanaf 9.00 uur met de wijk groot onderhoud uitvoeren in het Lijsterbosje. Daarvoor is iedere hulp van harte welkom! Er kan geschilderd worden, maar ook schoonmaken, zagen, sleutelen en schroeven zal noodzakelijk zijn. Voor ieder wat wils! Uiterlijk 13.00 uur stoppen we.

Om een goede inschatting te maken van de klussen die we kunnen doen, is het handig te weten hoeveel mensen er komen. Zo kunnen we er voor zorgen dat er voor iedereen voldoende materiaal en gereedschap beschikbaar is.

Stuur s.v.p. een mailtje naar lijsterbosje@wijkmaliskamp.nl

Hopelijk allemaal tot ziens op zaterdag 26 september!

Namens de werkgroep ‘’t Lijsterbosje’,

Marij Geurts-van Kessel
Sander van der Heijden

Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb