Nr: 30-12-2011
winterevent.jpg
Nieuwjaarsreceptie zondag 8 januari 15.00 t/m 18.00 uur
De Wijkraad Maliskamp en stichting Wijkbelangen nodigen alle buurtbewoners uit voor het Winter Event Maliskamp 2012. Op zondag 8 januari organiseert een enthousiast team buurtbewoners, Maliskamp Events, het allereerste Winter Event Maliskamp voor jong en oud.

Vanaf 15.00 uur start de nieuwjaarsreceptie in ‘t Trefpunt t/m 18.00 uur.

Gasten kunnen in Ons trefpunt blijven en genieten van de pianomuziek van muzikanten uit de buurt.  Andere ingrediënten deze middag zijn een lekker kopje winterse soep van “buurtkoks” en een glaasje glühwein bij sfeervolle vreugdevuren.

U bent van harte welkom! Tot ziens op 8 januari in 't Trefpunt.
Eerste Winter Event in Maliskamp
De Wijkraad Maliskamp en stichting Wijkbelangen nodigen alle buurtbewoners uit voor het Winter Event Maliskamp 2012. Op zondag 8 januari organiseert een enthousiast team buurtbewoners, Maliskamp Events,  het allereerste Winter Event Maliskamp voor jong en oud. 

Een mooie gelegenheid voor een feestelijke ontmoeting met buurtgenoten en een kennismaking met nieuwe bewoners. Vanaf 15.00 uur start de nieuwjaarsreceptie in ‘t Trefpunt. Tijdens deze middag is er ook een Driekoningen lampionnenoptocht. Kinderen gaan hiervoor vanaf 14.30 uur een kroon knutselen en kunnen als koning verkleed komen.  Samen met een herder en ezel en getooid met lampionnen, gaat de stoet met iedereen die daar zin in heeft om 15.30 uur naar het Bernadetteklooster. Daar vertellen de zusters bij de grote kerststal het verhaal van Driekoningen. Gasten kunnen ook in Ons trefpunt blijven en genieten van de pianomuziek van muzikanten uit de buurt. Pianisten uit de buurt zijn welkom om plaats te nemen achter de piano bij het “open podium”.  Andere ingrediënten deze middag zijn een lekker kopje winterse soep van “buurtkoks” en een glaasje glühwein bij sfeervolle vreugdevuren.

Bekijk hier de folder met nog meer informatie!

winterevent_foto1.jpg
Programma
winterevent_programma.jpg
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb