Nr: 20180315
Lente-activiteiten
00_voorjaar_2018_01.jpg
Afgelopen weekend is er weer een prachtige flyer met alle voorjaarsevenementen in Maliskamp bij u in de brievenbus geploft. Ook de komende maanden organiseert Maliskamp Events in samenwerking met Stichting Wijkbelangen Maliskamp en de wijkraad weer vele leuke activiteiten! O.a.:

22/3: Openbare wijkvergadering
24/3: Lenteschoonmaak
30/3: Paaslunch Zorgzaam Netwerk Rosmalen
2/4: Paasfeest
23/6: Zomer Event Maliskamp
26/6: Openbare wijkvergadering
29/6:Diner Zorgzaam Netwerk Rosmalen
Lees verder
Openbare wijkvergadering
Uitnodiging_vergadering.jpg
Het bestuur van de Stichting Wijkraad Maliskamp nodigt u uit voor een openbare vergadering op donderdag 22 maart a.s., aanvang 20.00 uur in Ons Trefpunt.
 
De agenda is nog niet definitief, maar er komen een aantal interessante zaken aan bod.
 
Zo is er een presentatie van de GGZ Oost Brabant over de herontwikkeling van Coudewater, geeft de gemeente een update over de inventarisatie van waardevolle bomen (zoals bekend is Maliskamp de groenste wijk van Den Bosch!), en informeren we u over de stand van zaken rondom de herbestemming van het klooster en andere lopende projecten. De stichting Wijkbelangen geeft in ieder geval een update over het dierenpark en komende activiteiten in de wijk.
Lees verder
OPROEP: lenteschoonmaak speeltuin
2017_03_23_16.43.39.jpg

Kom zaterdagmiddag 24 maart de handen uit de mouwen steken in Speeltuin ’t Lijsterbosje! Op het programma staat de voorjaarsschoonmaak waarbij we de toestellen en bankjes weer mooi maken voor het nieuwe buitenseizoen. Ook wachten diverse andere klussen om opgepakt te worden zoals het aansluiten van de waterpomp, het harken van het schelpen-pad en het verwijderen van bladeren, takjes en onkruid. Deze ongetwijfeld productieve en bovenal gezellige middag sluiten we af met een hapje en een drankje voor de harde werkers. We rekenen op jullie komst!
 
Lees verder
Paasfeest
thumbnail.jpeg

Tijdens het paasevent op 2 april vanaf 11 uur in Ons Trefpunt kunnen de kinderen chocolade eitjes zoeken in het speelbos bij school. Ouders, opa’s en oma’s en buren kunnen ondertussen gezellig met elkaar bijpraten en kennis maken. We vragen iedereen iets mee te nemen: iets zoete voor bij de koffie en thee of een lekkere hartige taart of hapje. Zo maken we er met elkaar een echt paasbrunch van.
Lees verder
Social Media
Volg ons op:

facebook.png    twitter.png    linkedin.png  
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb