Nr: 19102015
Maliskamp.JPG 
Wijkraadvergadering met veel belangrijke onderwerpen
Komende donderdag om 20.00 uur in het Trefpunt is er een extra ingelaste wijkraadvergadering. Er komen veel thema's aan bod die de bewoners van Maliskamp bezig houden. Bijvoorbeeld of er eindelijk een nieuwe bestemming voor de kerk gevonden is, wanneer is de start van de uitvoering woningbouw op het bedrijventerrein en natuurlijk het nieuwe Asielzoekerscentrum. Komt deze aan de Wambergstraat? We hopen u graag donderdag te ontmoeten!
Lees verder
Halloween in Maliskamp zaterdag 31 oktober
Het wordt weer griezelen in de wijk. Op de laatste zaterdag van de herfstvakantie, 31 oktober in de avond, spelen de Maliskampse kinderen van de lagere school het jaarlijkse Halloween feest. Als het donker wordt, tussen 18.30 en 20.30 uur, lopen de kinderen verkleed als geest, spook of iets anders engs de wijk rond en bellen aan bij de huizen. De bedoeling is om diegene die open doet een beetje bang te maken waarna de kinderen een snoepje krijgen. Graag als één van de ouders je eigen kinderen begeleiden. Het is extra sfeervol als je op die avond je huis versiert door een kaarsje, lampjes, fakkels of verlichte pompoenen buiten te zetten. In Rosmalen heeft de feestwinkel Party Planet op de Dorpsstraat 117 een uitgebreide collectie Halloween kleding.
Nieuwe organisatietalenten gevraagd voor Maliskamp Events
Heb je de afgelopen jaren ook genoten van het Winter Event Maliskamp of het Dierendagfeest? Voor beide evenementen zoeken we nieuwe ‘trekkers’. Uiteraard helpen de oude organisatoren je op weg! Heb jij zin en tijd om het Winter Event begin januari of het dierendagfeest in oktober 2016 te organiseren? Laat het weten via Marijke Boersma maaboersma@gmail.com voor het Winter Event of Sandra Hofman info@wijkmaliskamp.nl voor het Dierendagfeest.
Gedachtenisviering op kerkhof zondag 1 november
Allerzielen is de dag waarop wij onze overleden dierbaren extra herdenken. Op deze gedenkdag houden wij een gedachtenisviering in de open lucht op ons kerkhof in Maliskamp. De viering vindt plaats op zondag 1 november vanaf 14.30 uur. Alle nabestaanden, van wie sinds 2005 een dierbare op ons kerkhof ligt begraven, nodigen wij hierbij uit. Natuurlijk zijn ook andere belangstellenden van harte welkom. Tijdens de viering worden windvrije kaarsen uitgedeeld. U kunt deze plaatsen op het graf van uw dierbare. Een vrijwillige bijdrage hiervoor is welkom.
Donateursactie speeltuin en dierenpark groot succes
De afgelopen weken hebben een aantal vrijwilligers bij iedereen in de wijk de donateurskaart voor het speeltuintje en het dierenparkje opgehaald. Zodra je doneerde kreeg je enkele fraaie ansichtkaarten van de wijk. De actie was een groot succes. Er is bijna voor € 5.000 opgehaald. Hiermee kunnen we de speeltuin en het dierenpark blijven onderhouden. Dank voor jullie bijdrage! Mocht je de vrijwilligers gemist hebben dan kun je alsnog de kaart in de brievenbus van het Trefpunt gooien.
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb