Nr: 24-03-2017
Herinnering: schoonmaak Speeltuin
Zaterdagmiddag 25 maart van 13.00 tot circa 16.00 gaan we weer met z'n allen Speeltuin 't Lijsterbosje opruimen en zomerklaar maken. 

Er hebben zich reeds een aantal mensen aangemeld (o.a. via Facebook en email), maar extra handjes zijn meer dan welkom!

Voor elke vrijwiligger die zich meldt krijgt Stichting Wijkbelangen bovendien een extra financiele bijdrage, die we hard nodig hebben voor de exploitatie van de speeltuin en het dierenpark.

Komt allen!

Voorjaarsschoonmaak.jpg
Lees verder
Kies uw favoriete familie-film!
Na het overweldigende succes van de 1e kinderfilmmiddag tijdens de afgelopen kerstvakantie, waar 75 kinderen en ouders hebben genoten van de film "Hoe Tem Je een Draak?", organiseert Buurtmarkt Maliskamp wederom een familie-happening die je niet wil missen!
 
Deze keer mag jij meebeslissen welke film je wil zien! Welke familie-film zie jij het liefste? Stem hier op je favoriete film(s) en bepaal mee welke film we op 2 mei aanstaande gaan vertonen tijdens de Familie-filmmiddag​ in Ons Trefpunt. Je mag meerdere films kiezen, of zelf een suggestie doen. De film met de meeste stemmen maken we voor de voorjaarsvakantie bekend.
 
https://poll.fbapp.io/kinderfilmmiddag-maliskamp

Familie_filmmiddag.jpg
 
Lees verder
Update Plan Eikenburg
Tijdens de openbare wijkvergadering van dinsdag 21 maart heeft projectontwikkelaar Hoedemakers een sfeerimpressie en verwacht schema gepresenteerd van het Plan Eikenburg.
 
Het terrein zou deze zomer bouwrijp moeten zijn, waarna er gepland is om in september te beginnen met de bouw. De verwachte opleverdatum is eind 2018, waarna de bestrating en aanplanting nog wordt gerealisserd. 
 
Meer weten? Download de presentatie van onze website!

eikenburg_plattegrond.jpg
Lees verder
Update communicatie
Ook tijdens de wijkvergadering van 21 maart gaf Sjoerd van Leeuwen een korte update over de veranderende communicatie in de wijk.
 
We nieuwe website van de Wijk Maliskamp gaat naar verwachting eind april live, en vooral het belang van social media (o.a. Facebook en Twitter) werd nogmaals onder de aandacht gebracht.
 
Uiteraard blijven we u ook informeren via geprinte media, zoals bij voorbeeld elk kwartaal de prachtige flyers van Maliskamp Events, en deze email-nieuwsbrief.
 
Ook deze presentatie kunt u downloaden vanaf de website.

Communicatie_wijk_Maliskamp.jpg
Lees verder
Bewonersvisie
Tijdens de openbare wijkvergadering van 21 maart jongsleden gaf de nieuwe voorzitter van de Wijkraad Ard Schilder zijn visie op de Wijk Maliskamp.
 
Kernwaarden zijn:
 
  • Eén: Verschillend, maar niet verdeeld (geen oud vs. nieuw, geen partijen tegenover elkaar, geen jong vs. oud).
  • Wijk: Eigen groene en sociale identiteit, die de moeite waard is te (er)kennen en mee te nemen naar de toekomst.
  • Samenhang: Veel initiatieven, die elkaar kunnen versterken en aanvullen als ze goed op elkaar worden afgestemd.
  • Dynamiek: Bewoners nemen initiatief en denken en doen mee voor een leefbare en levendige buurt.

Meer weten? Download de presentatie van onze website.

Bewonersvisie_Maliskamp.jpg
Lees verder
Social Media
   Volg ons op: 

facebook.png  twitter.png  linkedin.png 
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb