Nr: 19-06-2017
Openbare wijkvergadering
Het bestuur van de Stichting Wijkraad Maliskamp nodigt u uit voor de openbare vergadering op dinsdag 20 juni a.s., aanvang 20.00 uur in Ons Trefpunt.
 
Er zal o.a. een gesproken worden over de herbestemming van het klooster, waarover we graag met de wijk in gesprek gaan. Daarnaast zal er een update gegeven worden over de plannen voor een nieuw onderkomen voor het Dierenpark Maliskamp, een initiatief van de Stichting Wijkbelangen.
 
De agenda is als volgt:
 
1. Opening, mededelingen van het bestuur en administratieve berichten;
2. Opening vernieuwde website;
3. Toekomst Bernadetteklooster: interactieve sessie met ruimte voor uw ideeën;
4. Mededelingen Stichting Wijkbelangen:
a. plan dierenpark;
b. overige mededelingen;
5. Actualiteiten plan Eikenburg, Coudewater en Bernadettekerk;
6. Rondvraag, sluiting, tijd voor ontmoeting.
 
Graag tot 20 juni as.
 
Namens het bestuur, Paul van der Zanden, secretaris
Lees verder
‘Ons Trefpunt’: voor de wijk, door de wijk
Wijkcentrum Ons Trefpunt is van en voor bewoners. Zo wordt er overdag en ’s avonds door een aantal clubs gegymd, gezongen, gebridged, geschilderd, koffie gedronken en vergaderd. Wil je mee doen? Kijk (gerust) eens op de kalender en kom eens vrijblijvend langs bij één van de activiteiten.
 
Wil je zelf iets organiseren? Dat kan ook! Bovendien is er sinds kort een regeling van de gemeente waardoor bewoners géén vergoeding hoeven te betalen voor het gebruik van de ruimte voor wijkgebonden, niet commerciële activiteiten. Zo zijn er al een aantal nieuwe activiteiten georganiseerd.  Onlangs is een reünie gehouden door groep 8 van De Masten van 28 jaar geleden. Er is een ‘knit- en knotclub’ gestart die eens per maand zelf kleding maakt, breit, etc. Tijdens de schoolvakanties wordt een familiefilm vertoond en al wat langer geleden heeft carnavalsgroep ‘De Mallehaozen’ gerepeteerd voor de optocht. Mogelijkheden genoeg, het is aan de wijk zelf om er invulling aan te geven.
 
Wil je meer informatie over de mogelijkheden, de voorwaarden en beschikbaarheid van de ruimtes? Kijk dan op de website en neem contact op met Juup Boudewijn of Jeanne Vogel of stuur een mail naar trefpunt@wijk-maliskamp.nl
Lees verder
Social Media
 Volg ons op: 

facebook.png  twitter.png  linkedin.png 
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb