Nr: 20-09-2017
Extra openbare wijkvergadering
bernadetteklooster_bernadetteklooster_2.jpg
 
Kom donderdag 21 september om 20 uur naar de extra openbare wijkvergadering in Ons trefpunt voor de laatste updates over klooster, basisschool en dierenpark.

De congregatie van de Zusters van het H.Hart hebben de wijkorganisaties gevraagd een plan in te dienen voor de herbestemming van het klooster. Voordat we dat doen, willen we weer in gesprek met onze wijkbewoners. Daarom een extra openbare wijkvergadering, waarin een werkgroep van de wijk het tot nu toe gemaakte plan presenteert. Begin oktober dienen we dat dan in.

Ook laten we de uitkomst zien van de enquete die in juli is gehouden.​ Daarnaast wordt er gesproken over de situatie rondom de overvolle basisschool De Masten, en de stand van zaken rondom de grote sponsoractie voor de bouw van een nieuw hoofdgebouw voor Dierenpark Maliskamp.
Lees verder
Burendag
 burendag.png

Zaterdag 23 september, van 13.00 tot 16.00 uur klussen en tuinieren in Dierenpark Maliskamp en Speeltuin 't Lijsterbosje.
 
Zin om je buurtgenoten beter te leren kennen en meteen een bijdrage te leveren aan de wijk? Dat kan tijdens de klus- & tuiniermiddag in speeltuin 't Lijsterbosje en dierenpark Maliskamp. We zullen verschillende lichte onderhoudstaken uitvoeren.
 
Deze productieve middag sluiten we af met een gezellige borrel voor de harde werkers!
Lees verder
Donateursactie speeltuin en dierenpark
eekhoorn.jpg
 
U heeft inmiddels de donateurskaart in de brievenbus gehad, en we zullen in september bij alle buurtbewoners langskomen om deze kaarten bij u de ingevulde machtigingen voor een bijdrage in het terugkerend onderhoud van Speeltuin ‘t Lijsterbosje & Dierenpark Maliskamp op de te halen. Deze donaties zijn jaarlijks hard nodig om onder andere de dieren te blijven voederen en het terrein te onderhouden. De bezoekers en vrijwilligers hopen weer op een mooie opbrengst.

Ook kunt u een machtiging online afgeven via Steun Dierenpark Maliskamp.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!
Lees verder
Vernieuwing hoofdgebouw dierenpark
 Sfeerschets_webbased.jpg
 
Naast het reguliere onderhoud van speeltuin en dierenpark, zal het huidige hoofdgebouw in het dierenpark vernieuwd moeten worden. Na 40 jaar is het huidige gebouw ‘op’ en dringend aan vervanging toe. Een extra donatie zouden we natuurlijk erg waarderen! Daarnaast bieden we bedrijven uiteenlopende mogelijkheden om hun naam te verbinden aan dit mooie initiatief. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander van der Heijden via dierenpark@wijkmaliskamp.nl.
Lees verder
Herfstevenementen
herfst_2017_01.jpg

Afgelopen week is de nieuwe flyer van Maliskamp Events weer bij u in de bus gevallen. Ook de komende maanden worden er weer prachtige evenementen georganiseerd voor u.

Een greep uit het aanbod:

Burendag - klussen en tuinieren in speeltuin en dierenpark
Zaterdag 23 september, van 13.00 tot 16.00 uur klussen
 
Op de koffie
Vrijdag 29 september, vrijdag 27 oktober en vrijdag 24 november, 14.00 uur, Ons Trefpunt
 
Dierendag in het Dierenpark
Woensdag 4 oktober, van 14.00 tot 17.00 uur worden de dieren in het zonnetje gezet. Kom je mee knutselen en de dieren iets lekkers geven?!
 
Familiefilm
Donderdag 19 oktober draaien we weer een leuke familiefilm, 16.00 uur, Ons Trefpunt. Kaartjes kosten €1,50 en zijn vanaf begin oktober te koop bij Buurtmarkt Maliskamp.
 
Halloween
Dinsdag 31 oktober, van 18.30 tot 20.30 uur griezelen in de straten van Maliskamp. Zorg dat uw huis herkenbaar is in Halloween-sferen en u kunt bezoek verwachten ...
 
Start carnavalsseizoen
De 11e van de 11e start het caravalsseizoen weer. Ook dit jaar gaan de Mallehoazen een wagen bouwen. Mee doen? Hou de website in de gaten!
 
Openbare Wijkraadvergadering
Donderdag 21 september en dinsdag 21 november, 20.00 uur, Ons Trefpunt
 
Boer Peer - De Film
Vrijdag 6 oktober en dinsdag 10 oktober wordt een prachtige film over onze illustere wijkgenoot Peerke Smulders vertoond, 20.00 uur, Ons Trefpunt

Alle evenementen worden regelmatig geupdate en kunt u vinden op http://www.wijkmaliskamp.nl/activiteiten/
Lees verder
Boer Peer - De Film
BoerPeer_01.jpg

Op 6 en 10 oktober zal Boer Peer - De Film, worden vertoond in ons Trefpunt. De kaartverkoop (5 euro) start binnenkort bij de Buurtmarkt Maliskamp. De zaal is open vanaf 19.30 uur, en de film start om 20 uur. 
Lees verder
Social Media
Volg ons op:
facebook.png  twitter.png  linkedin.png  
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb