Nr: 14-06-2018
Maliskamp Zomer Event (inschrijven kan tot morgen!)
Ook zo'n zin in het Maliskamp Zomer Event zaterdag 23 juni aanstaande?

Schrijf je dan snel in bij Buurrmarkt Maliskamp. Inschrijven kan tot en met zaterdag 16 juni!

Er is vanaf 13 uur weer een geweldig programma, met o.a. kids activiteiten (zoals een break-out bij vijver Coudewater), een mountainbike-/wielren-/toertocht in de middag, een hondentrimworkshop, ponyrijden, en een BBQ en DJ en in de avond.

Maliskamp_zomer_2018_front.jpg
Lees verder
Landgoed Coudewater een Vinex wijk?
De herontwikkeling van landgoed Coudewater, waar nu nog veel groen en zorgvoorzieningen van de GGZ Oost-Brabant zijn, is in een stroomversnelling gekomen.

Er is een nieuw ontwikkelplan vastgesteld en in het nieuwe bestuursakkoord van de gemeente wordt Coudewater genoemd als mogelijke inbreidingslocatie (oftwel er mag veel meer gebouwd en ontwikkeld worden dan voorheen beoogd).

Bewoners en wijkraad van Maliskamp zijn zeer bezorgd en vrezen dat het landgoed zijn bijzondere karakter gaat verliezen: van landgoed met rijksmonumenten, ruime opzet en een hoge concentratie monumentale bomen in een VINEX-locatie nieuwe stijl.

Kom daarom naar de Openbare Wijkvergadering op dinsdag 26 juni aanstaande om 20 uur in Ons Trefpunt, waar u volledig op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen en plannen.

LandgoedCoudewaterHoofdgebouw.png
Lees verder
Openbare wijkvergadering 26 juni
U bent weer van harte welkom op de Openbare Vergadering op dinsdag 26 juni a.s., aanvang 20.00 uur in Ons Trefpunt, St. Jozefstraat 1, Rosmalen.

Aan bod komen o.a. de herontwikkeling van kerk en klooster, de voortgang van de nieuwbouw in Plan Eikenburg, en met name ook de (bouw)plannen op Landgoed Coudewater.

Daarnaast ook de laatste nieuwtjes over de bouw in het dierenpark, en nog veel meer.

Komt dus allen, de volledige agenda staat HIER!
Lees verder
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb