Nr: 13-05-2019
Openbare wijkvergadering 14 mei 2019
YouTube_live_stream_wijkvergadering_Maliskamp_14052019.jpg

Dinsdag 14 mei, aanvang 20.00 uur in Ons Trefpunt, is er weer een openbare wijkvergadering. Er komen vele voor Maliskamp belangrijke onderwerpen aan bod, waaronder de bouw van de gedachteniskapel op de begraafplaats, een open dag van Buro3o (klooster), het AED project voor een hartveilige wijk, de energietransitie in Maliskamp, de herontwikkeling van Landgoed Coudewater en de aankomende evenementen en activiteiten van Stichting Wijkbelangen.
 
Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u deze bijeenkomst wel live volgen en meepraten? Dan kan dat via deze link: 
 
 
U kunt zich nu al abonneren op dit YouTube-kanaal van Maliskamp én een herinnering instellen voor aanvang van de vergadering.
 
Graag tot morgen in Ons Trefpunt of via de live stream.
Lees verder
Steun het AED project Meidoornlaan
 
AED_muur.jpg

Een hartstilstand kan iedereen overkomen. Je overlevingskans is het grootste wanneer binnen 6 minuten de juiste hulp is gestart. In Maliskamp zijn al enkele AED’s, o.a. bij de buurtmarkt, KC De Meerlaer, Beukenlaan 1, Maliskampse Hoeve, en bij de voetbalvereniging in Maliskamp. Er is echter niet voldoende dekking in Maliskamp om binnen enkele minuten, liefs 2 tot 3 minuten, een AED ter plekke te hebben, en daarom is er een actie gestart om ook in de Meidoornlaan een AED te hangen.

Meer weten? Ga dan snel naar onderstaande link en meldt u aan voor een cursus, of stort een bijdrage.
Lees verder
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb