Nr: 30-10-2019
Leden voor de wijkraad gezocht
Vrijwilligers_gezocht.png

Oproep!

Enkele van de huidige leden van de wijkraad zwaaien af aan het eind van 2019. Om de activiteiten van de wijkraad te kunnen voortzetten, worden nieuwe leden gezocht.
 
Wil je je inzetten voor onze mooie wijk, of meer weten over de wijkraad? Neem dan contact op met de huidige voorzitter Ard Schilder.
Lees verder
Halloween 2019
halloween_trick_treating_children.jpg
Bent u klaar voor Halloween? Huis versierd en voldoende snoep in huis? De kinderen van onze wijk komen donderdag 31/10 tussen 19 uur en 20.30 weer langs de deur.... Trick or Treat!
Lees verder
Opening gedachteniskapel
Gotische_Kapel_Maliskamp_schets.jpg
 
Met Allerzielen, op zondag 3 november, vindt om 14.30 uur op de begraafplaats in Maliskamp de jaarlijkse gedachtenisviering plaats in de open lucht. Aan het begin van de viering wordt de nieuwe gedachteniskapel ingezegend door kapelaan Gideon van Meeteren en emeritus-diaken Jan Renders. 
 
De kapel is bestemd voor de gemeenschap van Maliskamp en wordt opgedragen aan Bernadette Soubirous. U bent van harte welkom bij deze viering. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in Ons Trefpunt.
Lees verder
Wist u dat...

  • het Dierenpark Maliskamp de afgelopen maanden een aantal nieuwe bewoners heeft mogen verwelkomen? Zo zijn er o.a. 2 alpaca's, een wallaby en 3 geitjes bijgekomen.
  • er 24 vogelhuisjes zijn geplaatst in het dierenpark, met de hoop dat de nieuwe bewoners van de huisjes de eikenprocessierups-plaag zullen verminderen?
  • er ook vele vogelhuisjes in de speeltuin 't Lijsterbosje zijn opgehangen?
  • er in speeltuin nieuwe speeltoestellen zijn geplaatst?
  • er eind September weer keihard is gewerkt in de speeltuin en dierenpark door vele mede-buurtbewoners?
  • de veiligheid van de wijk, en dan met name het sportveldje naast KC Meerlaer, aandacht heeft gekregen van de gemeente (aangekaart tijdens de openbare wijkvergadering van 8 oktober)?
  • er hard gewerkt wordt aan een oplossing voor de klimaat-installatie op KC Meerlaer?
  • er tot eind December elke maandag blad wordt geruimd door de gemeente?
  • de wijkraad en Stichting Wijkbelangen altijd op zoek zijn naar vrijwilligers om mee te helpen met mooie evenementen en belangrijke projecten? Zet u ook in voor de wijk en meldt u aan via info@wijkmaliskamp.nl.

Volg de Facebook pagina's van het dierenpark en de speeltuin voor het allerlaatste nieuws! Uiteraard kunt ook voor alle wijknieuws terecht op de Facebook en Twitter pagina van Wijk Maliskamp.

Steun het dierenpark en de speeltuin!
Hartelijk_dank_.jpg

Het onderhouden en beheren van de kroonjuwelen van 
Wijk MaliskampSpeeltuin 't Lijsterbosje en Dierenpark Maliskamp, wordt door vele vrijwilligers gedaan.

Om alles mooi en netjes te houden vragen wij u ons hierbij te steunen. Dat kunt u doen door mee te helpen als vrijwilliger of door een financiële bijdrage (NL94RABO0184514576 tnv Stichting Wijkbelangen Maliskamp). Hartelijk dank!
Social Media
 Volg ons op:

facebook.png    twitter.png    linkedin.png  
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb