Nr: 06-12-2019
OPROEP: wijkraad dringend op zoek naar versterking
Oproep.png

Per 1 januari 2020 zullen de huidige voorzitter (Ard Schilder) en secretaris (Paul van der Zanden) van de Wijkraad Maliskamp na ruim 7 en respectievelijk 5 jaar hun functies neerleggen. 
 
De wijkraad is een belangrijke schakel tussen de gemeente en de wijk. Zo heeft zij een rol gespeeld bij een aantal grote dossiers, zoals de herbestemming van de kerk, het AZC, de herbestemming van het klooster, de leerlingenstop op de Masten, het plan Eikenburg en de herbestemming van Coudewater. Maar ook houdt zij zich bezig met meer dagelijkse zaken, zoals verkeer en veiligheid in de wijk, de natuur rondom de wijk en leefbaarheid van de wijk. Daarnaast hebben de openbare wijkraadvergaderingen altijd een belangrijke informatiefunctie gehad; enerzijds om de wijk voor te lichten over diverse dossiers, anderzijds om meningen en andere input uit de wijk op te halen.   
 
De wijkraad bestaat uit 6 tot 7 leden, die ieder een eigen aandachtsgebied hebben. Om de activiteiten van de wijkraad te kunnen voortzetten, worden nieuwe leden gezocht.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Ard Schilder (ard.schilder@gmail.com]) of Klaas Vos (klaasvos@gmail.com), of stuur een bericht naar info@wijkmaliskamp.nl.
Lees verder
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb