Nr: 22-06-2020
‘WALKING’ ROMMELMARKT MET BORRELEILANDEN
Rommelmarkt_poster.jpg
Op 27 juni 2020 heeft Maliskamp Events weer een leuk evenement georganiseerd. Heb je iets te verkopen (speelgoed, kleding, boeken, koekjes, het maakt niet uit)? Leg het op zaterdag 27 juni in je eigen voortuin op een kleedje. Vanaf 12:00 uur nodigen we iedereen uit gezellig rond te wandelen door de wijk: scoor dat koopje en klets gezellig even bij!

Er staan op een aantal locaties in de wijk ‘eilanden’ van biertafels en bankjes waar met kleine groepjes en op gepaste afstand geborreld kan worden. Neem daarvoor wel je eigen glas en drankje/hapje mee! 
 
Schrijf je uiterlijk donderdag 25 juni in door een email te sturen (met je naam en adres) aan Carreen Shannon. Meer weten? Kijk op onze websiteFacebook pagina of klik op onderstaande link. Vanaf 26 juni kunt op deze pagina's zien wie er allemaal meedoen, en uw wandelroute bepalen :-)
Wijkraad ondergaat metamorfose
De wijkraad heeft afgelopen winter een stille metamorfose ondergaan. Ard Schilder kon zijn drukke werkzaamheden niet meer combineren met het voorzitterschap, en heeft na 3 jaar voorzitterschap het stokje overgedragen aan interim-voorzitter Klaas Vos. 
 
Wij danken Ard hartelijk voor zijn inzet, en zullen tijdens de volgende openbare wijkvergadering (7 september 2020) stilstaan bij zijn verdiensten.
 
Klaas woont al sinds 2017 in Maliskamp, en zit al langere tijd in de wijkraad. Ook secretaris Paul van der Zanden is afgezwaaid. Hij is opgevolgd door Yoerak van Voorst. Daarnaast zijn er nog diverse nieuwe leden toegetreden, waarmee de wijkraad voorlopig op alle dossiers een bestuurslid heeft. Marijn van Acht (penningmeester), Hella Timmersmans (golfbaan), Maarten van Os (Landgoed Coudewater), Hessel Abbink Spaink (energietransitie), Aard Simons (ecologie) en Corrie Smulders (natuur en milieu) completeren de wijkraad.
 
Overigens zoekt de wijkraad nog wel nieuwe leden, want helaas komen er een aantal posities vacant later dit jaar! Dus wil jij je inzetten voor onze wijk, meld je dan aan bij Klaas Vos.
Lees verder
Wist u dat?
  • Theetuin ‘t Klooster aan de Bernadettestraat weer geopend is? U bent welkom voor een heerlijk kopje koffie, huisgemaakt gebak of een lekkere lunch. Meer weten? Kijk op onze Facebook pagina.
  • Er aan de Maliskampsestraat 53 een nieuw boerenerf met 4 woningen wordt gerealisserd?
  • De eikenprocessierups weer in onze wijk is gesignaleerd?
  • U subsidie kunt krijgen op de aanleg van een groen dak?
  • Er op 7 september weer een openbare wijkvergadering wordt gehouden in Ons Trefpunt?
  • Dat Ons Trefpunt weer open is voor (kleine) lokale bijeenkomsten en activiteiten?
Social Media
 Volg ons op:

facebook.png    twitter.png    linkedin.png  
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb