Nr: 02-09-2020
Openbare wijkraadvergadering 7 september 2020
vergaderen_4be5b07a.jpeg
Aanstaande maandag is er voor het eerst sinds lange tijd weer een openbare wijkvergadering. Wil je meer weten over de stand van zaken op Landgoed Coudewater, de herontwikkeling van Golfclub Rosmalen, de energietransitie in Maliskamp, of de nieuwe samenstelling van de wijkraad? Kom dan 7 september om 20 uur naar Ons Trefpunt.

In verband met het naleven van de RIVM richtlijnen is er beperkte capaciteit in Ons Trefpunt om fysiek bij de vergadering aanwezig te zijn (wees dus op tijd!).

De vergadering is ook live te volgen via Facebook (je hebt geen Facebook account nodig om naar de live stream te kijken) en via onze website.
Lees verder
Wijkraad ondergaat een metamorfose
De wijkraad heeft afgelopen winter een stille metamorfose ondergaan. Ard Schilder kon zijn drukke werkzaamheden niet meer combineren met het voorzitterschap, en heeft na 3 jaar voorzitterschap het stokje overgedragen aan interim-voorzitter Klaas Vos. 
 
Wij danken Ard hartelijk voor zijn inzet, en zullen tijdens de volgende openbare wijkvergadering (7 september 2020) stilstaan bij zijn verdiensten. Ontmoet daar ook de andere leden van de wijkraad!
 
Lees verder
Leden wijkraad gezocht

Vrijwilligers_gezocht.png

Oproep!
 
Enkele van de huidige leden van de wijkraad zwaaien af aan het einde van 2020. Om de activiteiten van de wijkraad te kunnen voortzetten, worden nieuwe leden gezocht. Wil jij je inzetten voor onze mooie wijk, neem dan contact op met de interim voorzitter Klaas Vos via klaasvos@gmail.com
Lees verder
Wist u dat...
 Wist u dat:
  • er plannen zijn voor voormalige boederij van Boer Peer Smulders?
  • de herontwikkeling van Landgoed Coudewater gestaag vorm begint te krijgen, en er deze maand diverse info-avonden zijn gepland?
  • er aan de Maliskampsestraat een boerenerf wordt ontwikkeld met 4 boerenwoningen?
  • de Golfclub Rosmalen binnenkort een nieuwe 9 holes baan opent, en ook plannen heeft om een nieuw clubhuis te realiseren?
  • Ons Trefpunt gewoon open is en groepen van 20-40 personen kan verwelkomen, mede dankzij het nieuwe ventilatie-systeem?
  • de wijkraad en Stichting Wijkbelangen altijd op zoek zijn naar vrijwilligers om mee te helpen met mooie evenementen en belangrijke projecten? Zet u ook in voor de wijk en meldt u aan via info@wijkmaliskamp.nl.

Volg de Facebook pagina's van het dierenpark en de speeltuin voor het allerlaatste nieuws! Uiteraard kunt ook voor alle wijknieuws terecht op de Facebook en Twitter pagina van Wijk Maliskamp.
Social Media
  Volg ons op:

facebook.png    twitter.png    linkedin.png  
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb