Nr: 23-06-2015
Welkom bij het Zomer Event Maliskamp
Het wordt prachtig weer op 4 juli! Heeft u zich ook al aangemeld voor de BBQ in de straat?
Zijn de kinderen al ingeschreven voor de survival activiteiten op en rond het water?
Dat kan nog tot zaterdag 27 juni bij de Buurtmarkt in Maliskamp!

zomerevent.jpg

Dit jaar een 'te land ter zee en in de lucht' editie van het Zomer Event Maliskamp. Om 13.00 uur starten we in de Lijsterbeslaan  en bij 't Lijsterbosje met koffie en uw lekkere of bijzondere eigengebakken taart of cake. Heeft u al een lekker recept uitgezocht?

Daarna kunnen  de liefhebbers  een natuur wandeling maken van een uurtje o.l.v. de ecoloog van de gemeente Tjeerd van Tol, een aanrader!

Je kunt natuurlijk ook gaan Jeu de Boulen of kijken bij de survival met de scouting en het vliegende tapijt rond het ven van Zandbergen (Peter de Gorterstraat).

Tussen 14.00-16.00 uur organiseert Kanteel voor de kleintjes tot en met groep 2, en voor de kinderen zonder zwemdiploma, spelletjes in de speeltuin 't lijsterbosje. Pannavoetbal en skelteren.

Vanaf 16.00 uur is iedereen weer welkom in de tent bij de borrel bij 't Lijsterbosje. Vanaf 18.00 uur gaat de BBQ aan en vanaf 20.00 uur is het swingen

Namens Maliskamp Events ,
Carreen, Ingeborg, Ingrid, Eric, Josje,  Paul, Roland, Yvonne, Suzanne.
Lees verder
Bosloop - 5 juli
bosloop.jpg

Bent u ook al aan het trainen? Doe mee op 5 juli om 11.00 uur. 5 of 10 km of kom aanmoedigen!

Wil je helpen bij het Zomer Event Maliskamp of bij de Maliskampse Bosloop? Vul het formulier in bij de Buurtmarkt of mail info@wijkmaliskamp.nl of bel 06-53669870.

Namens Maliskamp Events,
Hans, Josje, Maartje, Roelf.

Lees verder
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb