Nr: 30-05-2013
zomerevents.jpg
Kom ook naar het Zomer Event Maliskamp op zaterdag 15 juni
Uitnodiging voor alle buurtbewoners! Op zaterdag 15 juni zijn er weer veel activiteiten voor jong en oud uit Maliskamp. Een leuke gelegenheid om kennis te maken en bij te praten met buurtbewoners, om iets te ondernemen, te beleven of te feesten met buurtgenoten. Voor het feest vanaf 20.30 uur is inschrijven niet nodig. Voor de BBQ en de activiteiten wel graag vooraf inschrijven.

Tot ziens op 15 juni! Carreen, Ellen, Eric, Ingeborg, Josje, Roland, Ron, Yvonne

Met medewerking van Scouting Tarcisius, Golfclub Rosmalen, kunstenares Caroline Gloudemans,  natuurkenner Mirjam Wouters en Tjeerd van Tol, pannavoetbalcoach Frank Verharen,  Patty's nailart, Basketbal pro Jan-Joris, dancing Queen Ingrid, flying  doctors Jan & Minggus, Jazzvirtuozen Toon&Huub, DJ Tom Loeffen en vele anderen.

Lees verder
Programma kinderen
9.00 - 17.00   spetterend activiteitenprogramma voor alle kinderen. Met behendigheidsspelletjes in speeltuin 't Lijsterbosje, survival activiteiten met Scouting Tarcisius, interactieve voetbalmuur, skelterrace, Maskers schilderen in 't Trefpunt,  workshop nagels stylen,  basketbal clinic op het kunstgrasveldje, een natuurontdekkingstocht voor de allerkleinsten,  beestenfeest in het vernieuwde dierenparkje, kinderdisco en andere verrassingen.
Programma volwassenen:
13.30-15.30 Golfwedstrijd 9 holes  
14.00-16.00 Golfclinic volwassenen  
14.00-15.30 natuurwandel excursie  
14.00-15.45 jeu de boules  
15.30 start borrel  en prijsuitreiking golfwedstrijd en Jeu de Boules
18.00 BBQ
20.30 Start Swingfeest en bijkeuvelen tot 23.59 DJ Tom Loeffen
VOORAF INSCHRIJVEN VOOR 5 JUNI
Denk er aan om u vooraf in te schrijven voor de activiteiten of de BBQ. Voor het feest vanaf 20.30 uur is dat uiteraard niet nodig.

Het aanmeldformulier kunt u (met gepast geld in enveloppe) inleveren bij Familie Loeffen, Milla de Kampenstraat 13 of bij familie van Kuijck Lindenlaan 17 uiterlijk woensdag  5 juni ! Let op: de groepsindeling maken we direct de dag daarna. Geen zin om aan activiteiten deel te nemen, maar wel om te helpen? Graag! Geef het ook aan via het formulier of via de mail. Ideeën voor volgend jaar? Of weet u een sponsor? Laat het ons horen! Heeft u nog vragen? Benader een van de leden van de werkgroep of mail info@wijkmaliskamp.nl
Flyer
Bekijk hier de PDF van de flyer:

Lees verder
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb