Nr: 14-06-2013
dierenpark.jpg
Feestelijke opening dierenpark Maliskamp 23 juni 2013 om 16:00 uur
Beste buurtbewoners, vrijwilligers, leveranciers, sponsoren en donateurs, Namens het bestuur van Stichting Wijkbelangen Maliskamp nodigen wij u allen met trots uit om aanwezig te zijn bij de opening van het geheel gerenoveerde dierenpark in het hart van Maliskamp. Om 16.00 uur zal Piet van Gelder het dierenpark officieel openen. Aansluitend is er een receptie met een hapje en een drankje op het vernieuwde “binnen terrein”.
Het begon als een ambitieus plan om het dierenpark weer aantrekkelijk en toegankelijk te maken voor bezoekers en vrijwilligers alsook het diervriendelijker maken van het park. Dit plan is door de buurtbewoners (donateurs en vrijwilligers), de stichting Wijkbelangen, leveranciers en sponsoren omarmd en gezamenlijk gerealiseerd. Het park heeft een werkelijke metamorfose doorgemaakt. Mede dankzij uw fysieke inzet en financiële steun is het park nog mooier geworden dan oorspronkelijk gedacht.

dierenpark.jpg
Het is ook echt een park geworden “voor Maliskamp, door Maliskamp” en zelfs ver daarbuiten. Tijdens de receptie kunt u het park van binnen uit beleven. De dieren hebben nieuwe verblijven gekregen en bezoekers kunnen op de diverse zitgelegenheden genieten van de dieren en de natuur. Laat uw komst naar de receptie het begin zijn van meerdere toekomstige bezoeken aan ons park. Elk jaargetijde heeft daarin zijn eigen charme.

dierenpark2.jpg

Heeft u vragen: mail de beheerder Robin van Eeuwijk: robin@vaneeuwijk.biz

Wij zien u graag zondag 23 juni!

Werkgroep Dierenpark
Namens Bestuur Stichting Wijkbelangen Maliskamp

Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb