Nr: 17-04-2014
Herinnering: a.s. maandag 21 april: Paasfestijn Maliskamp
De lente is begonnen en het is al over een paar dagen Pasen!

Ook dit jaar staat op 2e paasdag (21 april) om 11.00 uur voor iedereen uit Maliskamp de koffie, thee en ranja klaar op de zandverstuiving

Kom paaseitjes zoeken
Voor de kinderen gaat de paashaas weer eitjes verstoppen op de zandverstuiving. Kom je ook mee zoeken? Je kunt de plek vinden, door de ballonnen vanuit Maliskamp vanaf de rotonde te volgen... Ook is er genoeg tijd om heerlijk te spelen. Trek een oude broek aan en breng je laarsjes mee. Natuurlijk kun je ook een bal, emmertjes en schepjes of een vlieger meebrengen.

paasfeest.JPG

Breng maandag je zelfgemaakte taart mee!
Voor bij de koffie, thee en limonade zouden we het leuk vinden als je een zelfgemaakt taartje, cake of wat hartigs meebrengt. Ook zal er een vuurkorf branden zodat we lekkere marshmallows kunnen roosteren.

Wij kijken uit naar jullie komst op a.s. maandag 21 april om 11.00 uur op de zandverstuiving!
Ingeborg, Jan, Rowena, Yvonne
Lees verder
11 mei: Maliskampse Bosloop
Maliskamp loopt weer warm.......
Op zondag 11 mei ben je van harte welkom, als deelnemer of als supporter, bij de Maliskampse Bosloop. Je kunt kiezen voor 5 km of 10 km. De route voert door het prachtige bos van Maliskamp. Zowel ervaren als beginnende lopers zijn van harte welkom. De start is om 10.30 uur bij voetbalvereniging Maliskamp, Jos de Letterlaan 11, Rosmalen. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via www.inschrijven.nl Je startnummer haal je 11 mei op in de kantine van de voetbalvereniging. Deelname 4 euro.
Tot ziens op 11 mei! Frank, Hans, Josje, Maartje, Roelf

bosloop.JPG

Kidsrun
Voor de kinderen tot 12 jaar is er een Kidsrun van 1 km in het bos om de sportvelden. Deelname is gratis. Alle deelnemers ontvangen na afloop een mooie herinnering. De start is om 10.00 uur. Ook vanaf de voetbalvereniging Maliskamp.
Lees verder
Renovatie Speeltuin Maliskamp volop bezig!
De renovatie van de speeltuin is volop bezig! Het asfalt is verwijderd en de contouren van de nieuwe paden zijn al aangelegd. We hopen zo snel mogelijk het speeltuin compleet vernieuwd te hebben.

speeltuin.jpg
Lees verder
Zomer Event Maliskamp zaterdag 28 juni
Noteer alvast in je agenda:

Zomer Event Maliskamp zaterdag 28 juni.

Buurtmarkt Maliskamp wordt werkelijkheid!
Na een lange periode van voorbereidingen komt er schot in de zaak!
De verbouwing is gestart en naar verwachting zullen in september de deuren opengaan van Buurtmarkt Maliskamp!

Een mooie nieuwe winkel, wat ruimer dan voorheen en de oude huiskamer van Piet van Gelder wordt de huiskamer van de wijk! Waar u buurtbewoners kunt ontmoeten en een kopje koffie kunt drinken, maar misschien ook andere activiteiten kunt doen?

De buurtsuper zal gerund worden met mensen met een beperking, daarnaast moet het vooral een buurtsuper voor en door buurtbewoners worden.

BUURTSUPER_3_4_2014_voorgevel.jpg

Lees verder
Contact | Colofon | Verzorgd door Ceweb